/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ar fi bătut cu cruzime o femeie de 80 de ani și i-ar fi furat șase mii de lei. Doi tineri din Drochia, reținuți

20 iulie 2021, ora 16:41

Ar fi pătruns în casa unei vârstnice de 80 de ani și ar fi jefuit-o de șase mii de lei. Este vorba despre doi bărbați de 32 și 33 de ani din satul Țarigrad, raionul Drochia. Suspecții au fost reținuți, iar oamenii legii au inițiat o cauză penală.

Cazul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 iulie. Bărbații, având fața acoperită, au pătruns prin forțarea ușii de la intrare în domiciliul femeii, au imobilizat-o, au bătut-o și după aceasta ar fi furat banii. Mai mult, bănuiții au smuls și cablul de la telefon, iar apoi au fugit într-o direcție necunoscută.

Luni dimineață, femeia a sesizat Poliția. Vrâstnica le-a spus oamenilor legii că suspecții au pătruns în casă în jurul orei 02:00 noaptea. În urma declarațiilor făcute de victimă, bănuiții au fost reținuți. Aceștia s-au dovedit a fi doi consăteni de-ai femeii, unul din ei fiind anterior judecat pentru furt.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru jaf. Suspecții riscă închisoare de la patru la zece ani sau amendă de la 25 000 la 50 000 de lei .

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram