/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Președintele Partidului Schimbării, despre bătaia de la TV în care a fost implicat Sergiu Tofilat: „E prematur de comentat”

missing
20 iulie 2021, ora 22:49

Președintele Partidului Schimbării, Ștefan Gligor, a venit cu o reacție cu privire la bătaia care a avut loc, în emisie directă, în cadrul unui post TV din țară, unde a fost implicat membrul formațiunii, Sergiu Tofilat. 

Ștefan Gligor a declarat pentru tv8.md că este prematur de comentat acest incident: „Noi o să ne clarificăm în circumstanțe și după aceasta o să comentăm. Acum este prematur de comentat orișice. Mâine o să facem un comunicat oficial”.

Întrebat dacă urmează a fi întreprinse careva acțiuni în privința lui Sergiu Tofilat, Ștefan Gligor a spus: „Asta nu decid eu, asta decid organele abilitate ale partidului”.

Altercațiile au avut loc în platoul postului Jurnal TV. În emisie directă, membrul Partidului Schimbării, Sergiu Tofilat, l-a doborât la pământ pe fostul vice-ministru de Interne, Ghenadie Cosovan, după ce între cei doi s-a iscat o cerată.

Conflictul a declanșat după ce Sergiu Tofilat l-a numit pe Ghenadie Cosovan „lepădătură”. În semn de nemulțumire, ex-vice-ministrul l-a stropit pe membrul Partidului Schimbării cu apă. După aceasta, Sergiu Tofilat l-a luat la pumni pe Ghenadie Cosovan, l-a strâns de gât și l-a doborât la pământ.

Bătaie în platoul unui post TV din R. Moldova. Tofilat l-a doborât pe Cosovan la pământ, în emisie directă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram