image
Sursa foto: as.com

”Așteptam să văd dacă-mi vine rândul”. O legendă a lui Real Madrid îl ia peste picior pe Florentino Perez

Înregistrările în care Florentino Perez ”calcă în picioare” personalități importante din istoria lui Real Madrid au produs valuri în lumea fotbalului din Spania. Jorge Valdano (65 de ani), legenda de pe Bernabeu, a comentat în mod ironic scurgerile de informații din cadrul clubului ”blanco”.

Perez a proliferat afirmații jignitoare despre Cristiano Ronaldo, Jose Mourinho, Iker Casillas, Raul Gonzalez, Jorge Mendes sau Vicente Del Bosque, printre alții, iar Jorge Valdano, fostul director sportiv al lui Real Madrid, răsuflă ușurat deocamdată.

”Am fost surprins la fel ca toată lumea și așteptam să văd care e noul capitol, să văd dacă-mi vine rândul. În cele din urmă, cel care trebuie să dea o explicație este Florentino, dar dacă nu va dori să comenteze, nu vor fi foarte multe consecințe.

Aceste explozii din media sunt foarte puternice și atractive în aceste vremuri în care ne place din ce în ce mai mult pe gaura cheii. În 10 zile, totul se va termina. Noi, cei care suntem în lumea fotbalului, știm că limbajul colocvial nu este la fel ca cel public”, a declarat Jorge Valdano, în cadrul unei emisiuni online.

Sergio Valentin, jurnalist spaniol apropiat de Real Madrid, a publicat astăzi o postare pe rețeaua de socializare Twitter în care a relatat următoarele:

"Am vorbit cu câțiva oameni din vestiar, dar și cu diferiți jucători de la echipă. Fotbaliștii lui Real Madrid nu sunt deranjați de materialele audio cu Florentino Perez. Ei sunt de părere că toată lumea are zile când își varsă frustrările", a scris pe Twitter jurnalistul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: