16:22:41 25.04.2024
Stiri

Un SUSŢINĂTOR al lui Stoianoglo a RĂBUFNIT după ce Platon a fost lăsat să plece din R. Moldova: "Alexandr, e timpul să pleci. Ai sfidat nu un preşedinte, dar ai SFIDAT o întreagă țară"

Actualitate 19.07.2021 12:50 Vizualizări5542 Autor: Ziarul National
Un SUSŢINĂTOR al lui Stoianoglo a RĂBUFNIT după ce Platon a fost lăsat să plece din R. Moldova:


Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a mai pierdut un susţinător, după ce Procuratura i-a permis lui Veaceslav Platon, anchetat penal în mai multe dosare, să părăsească R. Moldova. Fostul premier Ion Sturza consideră că Stoianoglo ar trebui să demisioneze în urma acestei întâmplări.

"Alexandr, e timpul să pleci... Ești cea mai mare dezamăgire din ultimii ani. Am crezut că ai ambiție, că ești profi și vei face față mafiei din sistem. Cândva mi-ai promis personal. Nu a fost să fie. Cel mai trist - ești unul dintre ei... Ai sfidat nu un preşedinte, repetat și arogant, dar ai sfidat o întreagă țară. Noi am rămas ca proștii, hoții au devenit „ai voștri”. Păcat. Îmi cer scuze de la cei care au sperat, crezut, ca și mine, în Alexandr", a menţionat acesta.

Citeşte şi: Stoianoglo nu vede nicio problemă că Platon a PĂRĂSIT de urgenţă R. Moldova şi ar putea să se eschiveze de orice răspundere în dosarele în care figurează

La rândul său, vicepreşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate, Sergiu Litvinenco, a precizat că Procuratura Generală s-ar fi transformat în avocatul lui Platon.

"Prin ultimul său comunicat, Procuratura Generală a confirmat temerile multor cetățeni. Și anume că aceasta s-a transformat în ”purtătoarea de cuvânt” a pușcărabilului Veaceslav Platon. Din păcate, Veaceslav Platon este acea piatră legată de gâtul procurorului heneral, care-l trage tot mai mult la fund. Votul din 11 iulie a aratat că majoritatea cetățenilor nu mai vor să tolereze nedreptatea și impunitatea, iar hoții trebuie să stea la pușcărie. Întrebarea care o pune acum fiecare – de ce procurorul general este de partea hoților?", a spus Litvinenco.

De menţionat că Platon, care este anchetat în mai multe cauze penale, a plecat nestingherit din R. Moldova. De partea cealaltă, Procuratura Generală a declarat că nu vede o problemă că Platon a plecat la Londra, deoarece dânsul ar fi interesat ca organele de drept să ducă la bun sfârşit dosarele sale.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md