UTM a dat start concursului de fotografii „#Sunt UTM”. Obține multe like-uri pe Facebook și câștigă premii

20210719_082830-1-946×1030 (1)

E 19 iulie! Universitatea Tehnică a Moldovei dă START Admiterii 2021 și vă așteaptă, dragi candidați la studii, cu o ofertă unică de facultăți și specialități tehnico-inginerești! 

Pentru a împărtăși cu voi bucuria depunerii actelor și acceptării statutului de UTM-ist, Centrul Universitar de Informare și Ghidare în Carieră – CEGHID a creat un banner cu mottoul respectiv scris în diferite limbi, pe fundalul căruia candidații se vor putea filma, exprimându-și astfel bucuria de a face primul pas în marea familie a UTM, se arată în comunicat.

Cu prilejul debutului Admiterii-2021 UTM anunță un concurs al celor mai tari, frumoase și haioase poze ale candidaților la admitere efectuate la standul respectiv cu motto-ul „Sunt #UTM!”. Autorii pozelor cu cel mai mare număr de like-uri pe Facebook vor fi premiați cu diverse suvenire marca UTM pentru dorința de afirmare.

Avem deja un prim entuziast care a dat startul concursului de fotografii pe minunatul fundal al standului „Sunt #UTM!”. Se numește Sandu GORIȚĂ, care în anul curent a absolvit cu succes ciclul I – Licență la UTM și a ținut să fie primul înregistrat în admiterea la ciclul II – Masterat.

De altfel, Sandu este și primul student-absolvent-angajat al UTM care a „lansat” această frumoasă creație a CEGHID, făcând și publicând o poză pe acest fundal minunat. Fiind unul dintre cei mai sârguincioși studenți la FIMIT – Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială şi Transporturi, dar și o fire creativă în domeniul de studii pe care l-a ales – „Design industrial”, Sandu a fost invitat în calitate de designer în echipa CEGHID și acum este o persoană, un specialist cunoscut, apreciat și respectat de toată Universitatea! Este un exemplu că la UTM studiile merg mână în mână cu creația, inovația și afirmarea în activitatea profesională.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente