/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Au pătruns în sediul unei companii și ar fi furat 100 de mii de lei. Doi adolescenți din Ialoveni, reținuți

missing
19 iulie 2021, ora 18:25

Doi adolescenți din raionul Ialoveni au fost reținuți de polițiști, fiind bănuiți că au furat din sediul unei companii peste o sută de mii de lei. Este vorba despre doi minori de 14 și 16 ani. Oamenii legii spun că au inițiat o cauză penală în acest sens. 

Polițiștii au fost sesizați pe 17 iulie în jurul orei 21:00. Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, locuitor al orașului Ialoveni, a declarat oamenilor legii că persoane necunoscute, prin forțarea ușii, au pătruns în sediul companiei pe care o gestionează, de unde au sustras peste 100 000 de lei.

A doua zi, pe 18 iulie, au fost identificați suspecții. Aceștia s-au dovedit a fi doi minori de 14 și 16 ani, originari din raionul Ialoveni. În urma perchezițiilor desfășurate la domiciliul suspecților, polițiștii au depistat și ridicat peste 100 000 de lei, care urmează a fi restituiți proprietarului.

Minorii sunt cercetați în stare de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram