‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 28 martie, 2024
19.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAnunț important pentru producătorii de pomușoare: puteți beneficia gratuit de consultanță

Anunț important pentru producătorii de pomușoare: puteți beneficia gratuit de consultanță

‹ adv ›
‹ adv ›

Cercetătorul Aleksandar Leposavic de la Institutul de Pomicultură Čačak din Serbia se va afla în perioada 2-6 august într-o nouă vizită de lucru în Republica Moldova pentru a oferi agricultorilor moldoveni asistență în câmp privind tehnologiile moderne de producere a căpșunelor, zmeurei și murelor.

Vizita este organizată, după ce în primăvara anului curent, expertul sârb fiind în Republica Moldova a recepționat multiple solicitări de asitență tehnică din partea producătorilor de pomușoare.  

Aceasta este posibilă datorită suportului proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova și are drept scop de a ajuta producătorii de pomușoare din Moldova să sporească calitatea fructelor și recoltele. 

Serbia se numără printer cei mai mari producători și exportatori de pomușoare din Europa Centrală, din acest considerent, experiența experților sârbi este relevantă pentru agricultorii din Moldova interesați de îmbunătățirea tehnologiilor de producere, recoltare și post-recoltă a pomușoarelor.  

Persoanele interesate de a beneficia de asistența gratuită din partea expertului sârb pot expedia o solicitare pe adresa electronică [email protected] până pe data de 29 iulie curent.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii