image
Sursa foto: catine.ro

Horoscop de weekend: Decizii importante în plan sentimental pentru două zodii

Soarele, care este în opoziție cu Pluto va crea tensiune și totodată pot apărea noi schimbări. În weekendul acesta își face prezența, pătrarul de Lună în Balanță și va aduce relațiile în prim plan. Pot apărea conflicte între nevoia de atașament și cea de detașare. Horoscopul ne aduce vești bune pentru nativii unor zodii. Nativii zodiacului se liniștesc în weekend, ba chiar unii, printre care și Fecioara plănuiesc călătorii.

Berbec

Rutina și ordinea vă vor marca relațiile amoroase. Asta înseamnă că va trebui să fii cel care promovează situații speciale, care rup rutina. Berbecul singur poate întâlni oameni foarte arătoși, dar care mai târziu nu vor avea o conversație atât de interesantă pe cât te-ai așteptat.

La locul de muncă va trebui să fii mult mai atent; îți vor analiza mult mișcările și vor exista momente destul de incomode. Articolele considerate obiecte de colecție vă pot ajuta să câștigați bani în plus.

Taur

Persoana singură știe foarte bine care este obiectul iubirii sale, chiar dacă încearcă să o ascundă. Deci, suficient de a pierde timpul cu mesaje cu dublă semnificație și spune-i persoanei ce simți, cât de mult îți place. Totul va fi bine în căsătorii (atâta timp cât gelozia este stocată în sertarul inferior al dormitorului).

Va trebui să aveți de-a face cu colegii care vă fac să vă supărați, care vă fură viața de parcă ar fi vampiri energetici. Diplomația va fi cel mai bun instrument pentru a le face față. Aveți o sănătate foarte bună și vă va evidenția capacitatea de dezvoltare spirituală.

Gemeni

Vei fi invidia celorlalte semne ale Zodiacului când vine vorba de iubire. Cineva pe care îl cunoașteți va fi foarte gelos pe voi pentru asta și vă va trimite energia lor negativă. Veți reveni la unele dintre obiectivele dvs. în așteptare legate de sănătatea fizică pe care vi le-ați stabilit la începutul acestui 2021.

Rac

Ești plin de emoții și sentimente și, din această cauză, veștile proaste ale celor dragi te vor afecta foarte mult. Sprijină-ți partenerul dacă dă dovadă de o atitudine taciturnă, are nevoie doar ca tu să fii acolo. Ca o persoană, ia în considerare a doua întâlnire cu acea persoană pe care ai întâlnit-o deja, chiar dacă întâlnirea nu a avut succes.

Leu

Veți dori să ștergeți toate îndoielile care pot exista în relația dvs. cu partenerul. Vei paria pe sinceritate pentru a avea o legătură de dragoste autentică. Dacă sunteți singur, veți acorda prioritate nevoilor dvs. față de oricine altcineva.

Fecioară

În dragoste vrei ceva mai mult decât ceea ce ai, deși ți-ar fi greu să definești exact ceea ce cauți. Nici măcar nu te înțelegi uneori. Când ai îndoieli sentimentale, vorbește cu prietenii tăi. Încercați să vă deconectați de la munca dvs. odată ce obligațiile dvs. s-au încheiat, nu vă irosiți energia plângându-vă de cât de dificilă este sau cât de complicate sunt relațiile cu colegii.

Balanță

Nativii Balanței nu vor avea mult noroc în dragoste. Cei care sunt într-o relație ar putea avea probleme pentru că nu vorbesc despre lucruri. Temerile lor îi împing să evite conversațiile importante. Între timp, cei singuri au prea multe concepții preconcepute. Acest lucru îi ține doar departe de potențialele relații romantice. Deși fac unele greșeli, acesta nu este un motiv pentru care să accepte orice tip de acțiune împotriva ta.

Scorpion

În termeni generali, veți avea un weekend destul de liniștit în ceea ce privește munca și sănătatea. Cu toate acestea, apariția unei persoane din trecutul partenerului tău va elimina toate bazele relației tale. Cu o conversație, totul este fix, totul revine în același mod.

Săgetător

Acest weekend va fi marcat de o viață socială intensă. Acest lucru va duce la întâlniri romantice pentru cei singuri. Va fi, de asemenea, un cadru bun pentru cei care sunt într-un cuplu, care vor profita de momentele de agrement pentru a se conecta mai bine cu persoana iubită. În ceea ce privește sănătatea, multe dintre problemele pe care le veți avea se vor datora stresului.

Capricorn

Te simți foarte puternic, cu multă vitalitate și destul de aprins emoțional. Acest lucru se datorează apropierii semnului vostru de Lună, sursă de lumină și misticism. În sănătate nu vei primi nicio sperietură și, emoțional, nu va fi cea mai bună zi a ta. Nu te răsfăța cu nesiguranțele tale, Capricorn.

Vărsător

Dacă vrei să fii fericit în relația ta de dragoste, trebuie să fii mai consecvent. Propriile tale contradicții sunt ceea ce te separă de persoana pe care o iubești. Pe de altă parte, cei singuri vor afișa o putere extraordinară de seducție. Influențele astrale te vor ajuta să fii mai curajos atunci când vine vorba de a-ți arăta sentimentele.

Pești

Planeta transformării, Pluto, te va ajuta să-ți schimbi imaginea despre tine în bine. Vei începe din nou să ai încredere în ceilalți și vei lăsa ca noile tale legături să curgă în mod natural. Problemele proprii și taxa emoțională pe care o aveți din problemele familiale, ar putea provoca un atac de anxietate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: