/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Peste o mie de persoane vaccinate în cadrul maratorului organizat de USMF. Care este cel mai solicitat ser

missing
18 iulie 2021, ora 17:15

Până la ora 15:00 în cadrul maratonului de vaccinare împotriva COVID-19 organizat de Unversitatea de Stat de Medicină și Farmacie Nicolae Testemițanu cu genericul „De la student la student” au fost vaccinate 1 300 de persoane.

Până la ora 13:00, 240 de persoane au fost imunizate cu serul AstraZeneca, iar 475 au primit serul Johnson & Johnson.

Toate persoanele imunizate cu AstraZeneca la prima etapă a maratonului (21-23 mai) urmează să se prezinte astăzi până la ora 18:00, fără programare prealabilă, cu buletinul de identitate și certificatul primit la administrarea primei doze de AstraZeneca.

Totodată, USMF îndeamnă cetățenii să se vaccineze cu Johnson & Johnson – doză unică și cu prima doză de AstraZeneca. La punctul de vaccinare deschis în incinta Complexului Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25) au fost organizate opt fluxuri de imunizare.

Precizăm că, lotul de  vaccin Johnson & Johnson (151.200 de doze) a fost livrat țării noastre prin intermediul platformei COVAX .

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram