image
Sursa foto: IGSU

IGSU continuă informarea populației privind riscul infectării cu Covid-19

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență continuă informarea cetățenilor privind respectarea regulilor de protecție anti-COVID-19.

Ultimele acțiuni de prevenire desfășurate de salvatori au avut loc în 86 de localități din 24 de raioane ale țării printre care Criuleni, Nisporeni, Orhei, Cimișlia, Căușeni, Leova, Râșcani, Șoldănești, etc. Angajații IGSU au patrulat localitățile și au difuzat mesajul de prevenire cu îndemnul către oamenii să se vaccineze. Totodată, persoanele au primit pliante informative fiind îndemnate să poarte măști de protecție în spații publice, să se spele cât mai des pe mâini, dar și să păstreze distanța socială precum și să se adreseze la medici în cazul apariției simptomelor COVID-19. În total, în măsurile de informare, au fost antrenați peste 50 de salvatori cu 24 de unități de tehnică din dotare.

Potrivit datelor colectate din subdiviziunile teritoriale ale Inspectoratului, specialiștii instituției au distribuit 1338 de pliante informative, fiind informate 4095 de persoane. Acțiunile de profilaxie anti-COVID-19 sunt organizate zilnic de IGSU cu scopul prevenirii infectării populației cu coronavirus.

IGSUIGSU
IGSUIGSU
IGSUIGSU

Noutăţile partenerilor

comentarii: