image
Sursa foto: catine.ro

Horoscop 16 iulie 2021: O zodie primește laude de la superiori

Te trezești cu zâmbetul pe buze și ești pregătit de o zi frumoasă și relaxantă alături colegi și prieteni. Spre seară, poți avea o întâlnire importantă pentru câteva documente. Pentru Gemeni, se ivesc oportunități financiare tentante, Balanțele simt că și-au îndeplinit misiunea, iar Săgetătorii investesc în viitorul lor.

Berbec

O problemă mai veche de sănătate îți dă iar bătăi de cap. Încearcă să te odihnești mai mult și să scapi de stres, ca să nu regreți mai târziu neglijența. O vizită la medic îți va clarifica nelămuririle. Ai nevoie de colaborare cu toată lumea din jurul tău, pentru că la începutul zilei ești cam agitat și îți pierzi repede concentrarea. Dacă vezi că tot nu se îmbunătățesc lucrurile cu anumite proiecte, organizează un brainstorming cu colegii pentru a explora noi căi de acțiune.

Taur

Începi săptămâna cu energie și multe planuri, dar ai grijă să-ți organizezi activitățile în așa fel încât să mai ai timp și pentru familie. Azi, poți primi o propunere profesională pe care o aștepți de ceva vreme. Profită de energia ridicată pe care o ai dimineață pentru a te ocupa de chestiunile mai dificile. Ai șansa să pornești ziua în forță, ești motivat să faci lucrurile să se întâmple, nu mai vrei să amâni nimic. E bine să accepți ajutorul pentru a rezolva unele aspecte administrative care îți iau timp.

Gemeni

Apar mici conflicte cu partenerul de viață, din cauza unor aspecte cărora nu le-ai acordat importanță până acum. E cazul să discuți sincer și să clarifici lucrurile, ca să nu lași detaliile să îți afecteze relația. Se ivesc oportunități financiare tentante, dar trebuie să iei unele decizii în privința carierei tale. Stai cu opțiunile pe masă de multă vreme, așa că e timpul să fii mai hotărât și să apeși pedala accelerației.

Rac

Agitația din ultima perioadă se răsfrânge și în viața personală. Un prieten apropiat te ajută cu sfaturi bune și cu o conversație plăcută. Încearcă să te detensionezi și să vezi și partea plină a paharului. Semnalele că te îndrepți în direcția bună în cariera ta nu vor întârzia să apară, dar nu te aștepta la schimbări majore din primul moment. E nevoie de puțin timp ca lucrurile să se așeze, astfel încât o evoluție să se facă simțită, deci, răbdare! Între timp, niște pași susținuți și o bună doză de încredere în forțele proprii vor fi mai mult decât suficiente.

Leu

Vrei sa faci numeroase schimbări, dar numai cu putina ambiție și cu ajutorul celorlalți poți face ce ti-ai propus. Recomandarea astrelor este ca după perioadele aglomerate, să te reîntorci la pasiunile tale sau în sânul familiei, unde vei găsi relaxarea de care ai nevoie. Te concentrezi mai greu la ce ai de făcut, pentru că te gândești mereu la vacanță. Seara se anunță promițătoare, poți ajunge la o petrecere sau la un eveniment caritabil.

Fecioară

Ți se pregătește o surpriză la locul de muncă, iar șeful te poate avansa în funcție. Bucură-te de succes și nu uita să le mulțumești celor care ți-au fost alături și te-au susținut atunci când ai avut nevoie. E vremea să ieși puțin din cadrele tale, să privești lumea prin alte filtre decât cele ale vieții de zi cu zi. Se prefigurează schimbări importante în viața ta, situațiile se clarifică, iar cel mai bun mod de a fi prezent în mijlocul lor este să le accepți.

Balanță

Simți că ți-ai îndeplinit misiunea, pentru că ai ajuns la capătul unui drum lung. Ai fost mereu aproape și iată că ai trecut o barieră, impulsionat de ambiția ta, dar și cu multe ajutoare alături. Ești cu adevărat norocos, deci celebrează-ți victoria așa cum se cuvine. Îți dedici cea mai mare parte a zilei pregătirilor pentru un eveniment apropiat. Este o muncă asiduă pentru care faci apel la toate resursele tale. Zelul tău e prea mare ca să te simți obosit sau să te lași distras.

Scorpion

Te trezești în mijlocul unor conjuncturi cât se poate de interesante, în care ai parte de conversații plăcute și chiar de o întâlnire surprinzătoare. E vorba de o persoană care poate face parte din viața ta în cel mai benefic mod, poate chiar să fie sufletul tău pereche. Este o zi perfectă pentru reconectarea cu natura sau reluarea unor obiceiuri sănătoase. Ai răbdarea necesară pentru detaliile unor planuri pe termen lung, care pot aduce schimbări dorite, inclusiv pe planul financiar.

Săgetător

Ești preocupat să investești în viitorul tău, fie din punct de vedere financiar, fie ocupându-te de o planificare mai strictă a timpului și resurselor. Deși mintea te împinge într-o direcție pragmatică, inima ta are alte dorințe, care te motivează mai profund. Cine știe? Poate e posibil să le satisfaci pe ambele dacă iei decizia potrivită. Primești propuneri din toate părțile, unele chiar entuziasmante. Optimist din fire, atenuezi unele probleme și conflicte în familie, cel puțin cât toată lumea să se oprească și să asculte.

Capricorn

Acordă mai multe atenție relațiilor cu colegii sau cu partenerii de afaceri, lucrează la construirea încrederii, e un aspect important dacă vrei să obții succes pe termen lung. Ținerea legăturii cu ei în mod constant asigură comunicarea mai bună, iar întâlnirile față în față sunt o idee și mai bună. Prietenii îți fac tot felul de aluzii la faptul că îi cam neglijezi. E bine să-i asculți, mai ales că și tu ai nevoie să-ți petreci ceva timp departe de rutina zilnică. Niște activități sportive în aer liber te-ar detensiona, în mod cert.

Vărsător

Se anunță tensiuni la locul de muncă, se pare că lucrurile au degenerat și te-au prins în mijlocul lor. La început, nici nu vrei să auzi, dar mai apoi te lași dus de val împreună cu toți ceilalți pentru a pune umărul la treabă împreună. Ai șansa să intri într-o echipă de calitate dacă îți arăți disponibilitatea. Poate crezi că trebuie să faci eforturi prea mari pentru niște rezultate incerte însă nu ești singur, majoritatea se confruntă cu aceleași probleme, care sunt cât se poate de rezolvabile. Viața de familie te pune în fața unor provocări solicitante.

Pești

Pui accentul pe aspectul estetic, ții cont mai mult de frumusețea lucrurilor decât de conținut, ceea ce nu e neapărat rău, dar poate nici bine, depinde cum privești. Îți atragi critici, dar și susținători, deci nu te îngrijora. Folosește-ți privirea critică în mod constructiv pentru a-i ajuta pe alții să se îmbunătățească. Ești sensibil la semnalele transmise de cei dragi în legătură cu starea lor de spirit. Găsești inspirație în lucrurile mărunte și o împarți cu generozitate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: