image
Sursa foto: Getty Images

PSG, gest disperat! Ce pun la cale francezii pentru a-l convinge pe Kylian Mbappe să rămână în continuare la echipă

Kylian Mbappe (22 de ani) se află în mijlocul unui potențial transfer la Real Madrid, mutare despre care s-a tot vorbit de când francezul evoluează în tricoul lui PSG.

Deși a avut un campionat european dezamăgitor, șeptarul parizienilor continuă să se afle pe primele pagini ale ziarelor, prin prisma faptului că este dorit foarte tare pe Santiago Bernabeu.

Pentru a evita o despărțire de Mbappe în această vară, conducerea celor de la PSG este pregătită să bage mâna adânc în buzunare. Potrivit cotidianului Marca, parizienii vor să îi ofere lui Mbappe un salariu de talia colegului său, Neymar.

Mai exact, francezului ar urma să-i fie dublat salariul, având în vedere că până în prezent încasează aproximativ 18 milioane de euro anual, iar Neymar se laudă cu o cifră de 36,8 milioane de euro. Cei de la PSG sunt pregătiți să facă acest pas deoarece Mbappe vrea să se simtă tratat ca "numărul unu" la clubul unde va evolua din sezonul viitor, indiferent de care va fi acesta.

De salariul francezului se leagă momentan atât prelungirea șederii acestuia pe Parc des Princes, cât și o mutare pe Santiago Bernabeu în această vară. Pentru a-l putea înregistra pe Mbappe în cazul materializării unui transfer, madrilenii sunt nevoiți să reducă plafonul salarial.

Cu lotul din prezent, Real Madrid trebuie să reducă bugetul de salarii cu 170 de milioane de euro, sumă care se va ridica până aproape de 200 de milioane în cazul unui transfer al lui Mbappe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: