image
Sursa foto: Getty Images

Suma pentru care Manchester United își ”betonează” defensiva! Raphael Varane și Kieran Trippier, ca și acontați

Manchester United ”se apropie” cu pași mari pentru a bifa mult așteptata ”dublă” din La Liga. Raphael Varane și Kieran Trippier se pare că sunt ca și acontați, astfel că săptămâna viitoare se va face și anunțul oficial.

De asemenea, ”diavolii” sunt siguri că vor oficializa și transferul lui Jadon Sancho.

Diriguitorii grupării din Premier League sunt convinși că au găsit rețeta prin care să-i aducă la Manchester pe Varrane și pe Trippier. Vor pune pe maă sumna de 68 de milioane de euro, susține presa engleză.

Madrilenii îl evaluau inițial pe Varane la 70 de milioane de euro, o sumă considerată de United prea mare, scrie ESPN, însă spaniolii au acceptat să reducă pretențiile, astfel că mutarea s-ar putea face pentru aproximativ 50 de milioane de euro. Mai mult jurnaliștii de la The Sun susțin că reprezentanții francezuluii ar fi ajuns la un acord pe cinci ani cu campioana Franței.

În afara lui Varane, United îl mai vrea și pe Trippier, de la Atletico Madrid și pune pe masă suma de 18 milioane de euro.

Varane mai are contract cu Real Madrid până pe 30 iunie 2022, însă a spus că și-ar dori o nouă provocare, după 10 ani pe Santiago Bernabeu. Real Madrid i-a făcut lui Varane o singură ofertă de prelungire a contractului, dar a acceptat că îl va pierde și nu a insistat cu alte propuneri.

În plus, nu salariul ar fi o problemă pentru francez, pentru că madrilenii oricum i-au oferit mai mulți bani, iar el a refuzat. Practic, el dorește să schimbe echipa, pur și simplu.

Campionul mondial cu naționala Franței ar urma să ajungă la Mancheter United, unde ar face un cuplu tare de fundași centrali, alături de Harry Maguire, cel mai scump apărător al planetei.

Până se rezolvă cu transferul, fundașul de 28 de ani ar putea să revină la antrenamentele Realului pe 23 iunie, sub comanda lui Carlo Ancelotti, și va aștepta ca totul să se rezolve.

Noutăţile partenerilor

comentarii: