image
Sursa foto: Jurnal.md / Nadejda Roșcovanu

Gest disperat: Un bărbat a spart geamul de la Guvern în speranța că va ajunge după gratii; „Nu am casă, dorm ca un sălbatic”

Un bărbat fără casă și masă, în vârstă de 37 de ani, a spart azi un geam de la Guvern, în speranța că va ajunge după gratii. La momentul reținerii, bărbatul s-a plâns că nu are casă și doarme sub cerul liber. Totodată el a anunțat poliția că are mai multe dosare, doar că examinarea lor se tergiversează în loc să fie băgat la pușcărie.

„Eu am spart geamul pentră că vreau să fiu închis. Am zeci de dosare. Închideți-mă! Eu nu am casă, nu am unde trăi, iar ei îmi tot amână dosarele luni de zile. Eu dorm pe afară ca un sălbatic”, le-a declarat Alexandru Pozdârcă din Chișinău polițiștilor.

Potrivit ofițerului de presă, Natalia Stati, incidentul s-a produs la ora 10:20. Imediat la fața locului a descins un echipaj al poliției care a stabilit identitatea făptașului.

Este vorba de un locuitor al capitalei în vârstă de 37 de ani.

Acesta a fost condus la IGP pentru audieri și pentru stabilirea tuturor circumstanțelor care au generat incidentul, după care va fi stabilită forma de sancțiune.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: