„Omul potrivit la locul potrivit”: Șeful IGP i-a mulțumit polițistului Vladimir Ialovoi, care în timpul său liber, a reținut un „agresor sexual” la Ciocana

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu, s-a întâlnit cu polițistul, Vladimir Ialovoi, care în timpul său liber, a reținut un „agresor sexual” la Ciocana, acum câteva zile. „Acesta postare este despre colegul de care se mândrește întreaga familie a Poliției Naționale”, scrie șeful IGP.

Foto: fb/SergiuSîrbu
„Omul potrivit la locul potrivit” sau mai bine zis: eroii nu au liber din program. Azi, această postare este despre Vladimir Ialovoi, colegul de care se mândrește întreaga familie a Poliției Naționale.
Poliţist şi tată, Vladimir, aflat în timpul liber, nu a ezitat nici o secundă să reacţioneze atunci când a observat comportamentul inadecvat al unui bărbat care, a încercat prin şiretlicuri să ademenească trei copii pentru a întreţine cu ei relaţii sexuale. Ca Vladimir, sunt mii de polițiști, gata să intervină la chemarea vocației. Dragi prieteni, cetățeni, părinți! Nu știm cum s-ar fi sfârșit acest caz altfel, dar știm că Vladimir este un exemplu pentru noi, toți! Îl felicit pe colegul nostru pentru modul de acțiune și îi transmit mii de mulțumiri pentru profesionalism, implicare profesională și empatie!”, a scris Paiu.

Un bărbat a fost reținut în seara zilei de 14 iulie pe strada N. Milescu Spătaru din sectorul Ciocana al capitalei. Un trecător a auzit cum suspectul discuta cu două fetițe de 10 ani și le propunea să întrețină rapoarte sexuale cu el, contra sumei de 500 de lei. 


Pub