Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Autoritățile din sănătate vor organiza…

Autoritățile din sănătate vor organiza duminică un maraton de vaccinare la Cetatea Soroca, unde va fi amenajat un punct mobil de imunizare. Vaccinurile disponibile

Imagine-simbol: România TV

Reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) anunță că vor organiza duminică, 18 iulie, un maraton de vaccinare la Cetatea Soroca, unde va fi amenajat un punct mobil de vaccinare. Doritorii vor putea să se imunizeze împotriva COVID-19, între orele 10:00-17:00, cu serurile: AstraZeneca, Sinovac, Sinopharm și Janssen/Johnson & Johnson.

„Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în colaborare cu Asociația Națională pentru Turism Receptor organizează un eveniment dedicat intensificării procesului de vaccinare la Cetatea Soroca. Mai exact, va fi amenajat punctul mobil de vaccinare în cadrul căruia vizitatorii vor avea ocazia să se imunizeze”, susțin autoritățile din sănătate.

Potrivit MSMPS, de la începutul campaniei de vaccinare, în R. Moldova au fost administrate 848 306 de doze de vaccin împotriva noului coronavirus, potrivit datelor furnizate vineri, 16 iulie, de către autoritățile din sănătate.

În R. Moldova, campania de imunizare a fost lansată la data de 2 martie curent. Pe 18 mai, Comitetul Național de Coordonare a Imunizării a decis lansarea integrală a etapei a treia de vaccinare împotriva COVID-19.