fbpx

Reacția Regiei Transport Electric Chișinău privind cazul femeii care ar fi fost agresată sexual de un taxator

Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) a venit cu o reacție privind situația neplăcută prin care ar fi trecut o femeie în ruta de troleibuz 38, ce declară că ar fi fost agresată sexual de un taxator.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Contactată de ZUGO, purtătoarea de cuvânt a RTEC, Felicia Rusu, a declarat că RTEC s-a autosesizat pe marginea acestui caz. Conducătorul de troleibuz a fost invitat la comisie pentru a explica cele vizate în sesizare.

Acesta a fost instruit suplimentar întru respectarea cu strictețe a obligațiunilor funcționalele, va merge la câteva sesiuni la psiholog, dar va fi și sancționat prin aplicarea unor mustrări aspre, precum și limitat în plata primei,

La angajare obligator toți conductorii (taxatorii) fac cunoștința cu „Regulamentul cu privite la cerințele de calificare”  înaintate față de conductorul de troleibuz și ordinea de executare a obligațiunilor funcționale, precum și un curs special la psihologul întreprinderii.

În cadrul vizitei psihologului se abordează și subiectul hărțuirii sexuale. Petiționara a fost și ea informată despre măsurile întreprinse de către RTEC.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button