fbpx

foto | A renunțat la locul de muncă pentru a locui într-o dubă cu animalele de companie. Cum arată noua casă a unei tinere

O femeie a renunțat la locul de muncă care o făcea nefericită pentru a locui într-o dubă cu cei doi căini ai săi. Sydney Ferbrache din Indianapolis, Indiana, lucra în 2017 până la 70 de ore pe săptămână în timp ce studia pentru a obține o diplomă în modă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânăra de 26 de ani s-a săturat rapid de viața stresantă pe care o ducea și a decis să-și folosească toate economiile de o viață pentru a cumpăra o duba, care avea să îi permită să calatorasca oriunde își dorea. Astfel, Sydney are acum o locuință pe roti, pe care o împarte cu cei doi câini ai săi, Pearl și Ella, de patru ani. În tot acest timp, fosta studentă a călătorit peste tot în America, estul Canadei și Mexic, scrie digi-life.tv.

„Mergeam la facultate în Chicago și lucram cam 70 de ore pe săptămână pentru a-mi permite chiria și școala. Eram epuizata și foarte nefericita. Când am absolvit, am știut că este un moment în care îmi pot alege următoarea mutare. Aș putea continua să lucrez acolo unde lucram și să mă simt mizeriabil sau aș putea să îmi cheltuiesc toate economiile pe o dubă și să încerc tot posibilul să fac acest plan să funcționeze”, a povestit Sydney.

Sydney a lucrat ca manager de evenimente pentru un hotel și restaurant, ceea ce înseamnă trebuia să fie prezentă la fiecare eveniment, uneori de la 7 dimineața, iar schimburile ei puteau dura adesea până la miezul nopții.

„Deși iubeam o parte din personal, eram obosită tot timpul.Încă incercam să-mi obțin diploma și trebuia să trec la cursurile online pentru a mă adapta la programul de lucru. Nu am simțit că așa ar trebui să fie viața. Deci, am muncit din greu, am absolvit și am cumpărat duba!”

Cumpărarea și transformarea dubei au ajuns la un total de 14.000 de dolari.

Articole asemănătoare

Back to top button