fbpx

video | Hoțul de la scăldat. Mai multe persoane au rămas fără bunuri de pe o plaja de la Buiucani

Au plecat la scăldat și au rămas fără bunuri personale. Un bărbat de 30 ani, locuitor al capitalei, a fost reținut în flagrant de către ofițerii de investigație a sectorului Buiucani al Direcției de Poliție (DP) a municipiului Chișinău, pentru comiterea unui șir de furturi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit DP a municipiului Chișinău, oamenii legii au fost sesizați pe data de 13 iulie, de către una dintre victime care a comunicat că a fost deposedată de mai multe bunuri, pe care le lăsase fără supraveghere pentru scurt timp, pe malul unui lac din sectorul Buiucani.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Ulterior, în cadrul acțiunilor de documentare și cercetare la fața locului, forțele de ordine au stabilit că toate trei infracțiuni de furt s-au derulat după aceeași schemă: suspectul profita de neatenția victimelor, care își lăsau bunurile fără supraveghere și mergeau la scăldat și sustrăgea bunurile de valoare și anume telefoanele mobile.

Prejudiciul total cauzat de către individ a fost estimat la suma de 13.000 de lei. Bunurile sustrase au fost recuperate de către ofițerii de investigație și urmează a fi restituite proprietarilor.

În cadrul acțiunilor procesual penale inculpatul și-a recunoscut vina, acesta dovedindu-se a fi și în căutare de către Inspectoratul de Poliție Ciocana, pentru infracțiuni similare.

Bărbatul este cercetat în stare de arest pentru furt, iar conform legislației în vigoare,  pentru faptele comise acesta riscă amendă până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button