/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Maia Sandu merge într-o vizită oficială în Georgia. Oficialii cu care va avea întrevederi și discuții

missing
16 iulie 2021, ora 16:29

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua o vizită de lucru în Georgia în perioada 19-20 iulie. Anunțul a fost făcut de instituția prezidențială prin intermediul unui comunicat de presă.

În cadrul acesteia, șefa statului va participa la cea de-a 17-ea ediție a Conferinței internaționale de la Batumi, în panelul de deschidere, cu genericul „Trei state – o singură alegere: Georgia, Moldova și Ucraina în mișcare”.

Scopul evenimentului este de a îmbunătăți cooperarea dintre cei trei parteneri asociați ai Uniunii Europene – Republica Moldova, Georgia și Ucraina.

De asemenea, la Batumi, Președinta Maia Sandu urmează să aibă întrevederi cu Președinta Georgiei, Salome Zourabichvili, cu Președintele ucrainean, Volodymyr Zeleskyy, precum și cu Președintele Consiliului European, Charles Michel. Ultima vizită a șefei statului a fost în Italia și Polonia, la 21 iunie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram