/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Ghilaș, din nou în vizorul ANI

missing
16 iulie 2021, ora 20:40

Cel mai longeviv șef de agenție de stat, Anatolie Ghilaș, care ieri și-a dat demisia după 10 ani de șefie, s-a pomenit într-o anchetă a Autorității Naționale de Integritate. Instituția a anunțat că s-a autosesizat din oficiu, în baza unei investigații realizată de colegii mei de la Cutia Neagră Plus despre veniturile sale impresionante și care a difuzată încă în luna mai. Potrivit investigației, principala afacere a familiei sale, o companie de construcții, a crescut ca pe drojdii. De altfel, ca și averea imobiliară a familiei Ghilaș. Aceasta numără mai multe case de lux în Chișinău, vile pe malul Nistrului, o clădire cu oficii în inima capitalei, spații comerciale și de producție în Chișinău și suburbii. Vă propun să revedem cele mai tari momente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram