‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 26 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleProducătorii de fructe de pe malul stâng al Nistrului au inițiat elaborarea tururilor virtuale

Producătorii de fructe de pe malul stâng al Nistrului au inițiat elaborarea tururilor virtuale

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

4 companii, membre ale Asociației Dnestrovskii Fruct, de pe malul stâng al Nistrului au inițiat procesul de elaborare a tururilor virtuale – un instrument care s-a dovedit foarte eficient pentru promovarea fructelor în condiții de pandemie. 

Activitatea este organizată în cadrul „Platformei de dezvoltare a capacităților de export a producătorilor de fructe de pe ambele maluri ale Nistrului” creată de Asociațiile Moldova Fruct și Dnestrovskii Fruct cu asistența  Suediei și PNUD în cadrul proiectului „Dezvoltarea capacităților de export  pe  malurile Nistrului” (AdTrade).

Iurii Diuță, producător de fructe de pe malul stâng al Nistrului și beneficiar al proiectului consideră că promovarea este o verigă foarte importantă în activitatea pe care o desfășoară de 10 ani, elaborarea turului virtual îi va permite să prezinte livada sa și infrastructura post-recoltare clienților virtuali din lumea întreagă.

„Pandemia a limitat drastic posibilitățile de a călători și a fi prezenți la expoziții și alte evenimente internaționale. Sperăm ca prin intermediul acestor tururi să le oferim cumpărătorilor șansa să ne viziteze virtual și să se convingă că sectorul de producere a fructelor din Moldova este în continuă dezvoltare”, subliniază Iurie Diuța. 

Crearea oportunităților de marketing pentru membrii săi este una dintre sarcinile de bază ale Asociației Moldova Fruct.

În anul 2020, Asociația a elaborat 11 tururi virtuale pentru producătorii de fructe care au fost utilizate cu succes în cadrul misiunilor de afaceri și tururilor ghidate virtuale. 

„Cumpărătorilor li se oferă impresia că pot „păși” în livezile, podgoriile și facilitățile post-recoltare ale producătorilor și exportatorilor din Moldova. Am reușit pe această cale să discutăm cu un șir de cumpărători. Dorim în cadrul platformei să împărtășim această experiență cu producătorii de fructe din stânga Nistrului”, spune Iurie Fală, director executiv, Asociația Moldova Fruct. 

Tururile urmează a fi finalizate în luna octombrie, după finalizarea sezonului de recoltare a merelor.

‹ adv ›

Filmulețele și pozele 360 grade vor fi plasate pe paginile web: moldovafruct.md și dnfruit.md.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›