image
Sursa foto: tribuna.md

Liviu Vovc, despre căderea serverelor la vamă și Curtea de Conturi: „Dacă se va dori, orice informație poate fi recuperată”

Vicepreședintele Platformei DA, Liviu Vovc, se întreabă dacă „băieții șmecheri șterg urmele” în cazul căderii serverelor în cele două instituții de stat, Curtea de Conturi și vamă. Acesta menționează că orice informație însă poate fi recuperată, dacă se dorește.

„Au fost câteva comisii parlamentare conduse de colegii mei care au scris cu lux de amănunte anumite scheme. Iar cât despre Curtea de Conturi, rapoartele au fost audiate în Comisia Parlamentară condusă de Igor Munteanu.

Dacă aceste căderi de servere sunt făcute intenționat, degeaba o fac băieții șmecheri. Dacă se va dori, orice informație poate fi recuperată”, a menționat deputatul Platformei DA pe pagina sa de facebook.

Amintim că azi dimineță au căzut serverele de la toate vamele din RM, iar cu puțin timp în urmă și Curtea de Conturi a anunțat că a pierdut toată baza de date de pe pagina oficială a instituției, în urma unui atac cibernetic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: