image
Sursa foto: Getty Images

Griezmann și Niguez și-au dat acordul pentru ”schimbul verii”! Ce salariu va primi francezul la Atletico Madrid

Barcelona și Atletico Madrid sunt foarte aproape de a încheia schimbul verii, între Antoine Griezmann și Saul Niguez.

Potrivit celor de la Cope, cei doi jucători și-au dat deja acordul și așteaptă să fie contactați de cele două formații pentru a începe pregătirea.

Aceeași sursă precizează că jucătorul francez se află în vacanță în Ibiza cu Koke, unul dintre jucătorii celor de la Atletico Madrid. Asta înseamnă că Antoine Griezmann și-a anunțat deja foștii săi colegi de la Atletico de revenirea sa.

Întoarcerea lui Griezmann este una de bun augur pentru trupa lui Simeone. Atletico Madrid își recuperează unul dintre cei mai buni atacanți la un preț bun. Francezul va câștiga aproximativ 13 milioane de euro pe sezon la campioana Spaniei.

În același timp, Barcelona, aflată într-o situație delicată din punct de vedere financiar va beneficia și ea de plecarea lui Griezmann. Lui Saul, catalanii vor trebui să îi ofere doar jumătate din salariul pe care i-l dădeau jucătorului francez, adică 12 milioane de euro.

Schimbul ar fi pe placul și celor doi jucători. Antoine Griezmann ar reveni, astfel, la Atletico, unde a traversat cea mai bună formă din carieră, sub comanda lui Diego Simeone, antrenor aflat și acum pe banca formației din Capitala Spaniei.

De asemenea, Saul Niguez ar avea șanse mai mari să fie titular la Barcelona, având în vedere că Ronald Koeman îl vede drept mijlocașul box to box perfect pentru catalani.

Fotbalistul spaniol și-a pierdut locul în primul ”11” la Atletico în ultima stagiune, în favoarea lui Marcos Llorente, iar în următoarea stagiune ar avea șanse și mai puține să joace, pentru că madrilenii sunt aproape să-l aducă pe Rodrigo De Paul, mijlocașul lui Udinese.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: