image
Sursa foto: Getty Images

Florentino Perez: "Del Bosque este un prost. ... E cea mai mare minciună din viaţa mea". Cât au costat înregistrările

El Confidencial continuă seria dezvăluirilor despre Florentino Perez, 74 de ani. După Raul şi Casillas, Ronaldo şi Mourinho, Fabio Coentrao, Jorge Mendes etc acum a venit rândul marelui antrenor Vicente del Bosque, 70 de ani, să fie jignit de preşedintele Realului.

Cunoscut, cel puţin publicului din Republica Moldova, drept un om de afaceri extraordinar, care conduce Realul cu mână de fier şi performanţe remarcabile, Florentino Perez se dezvăluie drept un om total lipsit de respect pentru numele imense din istoria madrilenilor.

"Este un prost. Toate relele vin de pe vremea când a fost antrenor. Lui Vicente del Bosque nu i se oferă un loc de muncă pentru că toată lumea ştie că nu e antrenor. Nu pot spune asta pentru că nu vreau să-l jignesc, dar oamenii ştiu. Oamenii din lumea fotbalului ştiu acest lucru. Te rog să vorbeşti cu preşedintele lui Beşiktaş, care îţi va putea spune sentimentul pe care l-a avut.

Pentru că, uite, Camacho este antrenor. Nu e la o echipă mare, ce vrei tu, nu ştiu ce, dar este antrenor. Dar Del Bosque nu este. Vorbeşte cu Rafa Benitez, la dracu, el îl cunoaşte din interior. Del Bosque este cea mai mare minciună pe care am văzut-o în viaţa mea. El nu a antrenat în viaţa lui. Nu ştie nimic! Nici tactică, nici fizic. El este un ciudat”, a spus președintele Realului.

În presa din Spania se scrie că înregistrările cu Perez ar fi fost vândute cu 6 milioane de euro şi se aflase despre ele de mai multă vreme. După ce au apărut primele înregistrări, despre Raul şi Casillas, Perez a dat un comunicat de presă în care a anunţat că avocaţii lucrează deja la caz, dar nu pare să aibă sorţi de izbândă.

Emilio Cortes, profesor de drept, susţine că înregistrarea unei conversații nu constituie infracțiune dacă este făcută de o persoană care intervine în conversația menționată, chiar dacă se face fără acordul celui înregistrat. Ar fi o problemă penală dacă cineva din afara conversației ar fi înregistrat-o.

În plus, profesorul explică faptul că dacă este în interes public, cum e cazul aici, difuzarea înregistrărilor nu este considerată o infracțiune.

Palmaresul extraordinar al lui Vicente del Bosque ca antrenor

1 X Campion Mondial cu Spania

1 X Campion European cu Spania

2 X Liga Campionilor cu Real

2 X Campion al Spaniei cu Real

1 X Câştigător al Supercupei cu Spania

1 X Câştigător al Cupei Intercontinentale cu Real Madrid

1 X Câştigător al Supercupei Europei cu Real

1 X Câştigător al Supercupei Spaniei cu Real

1 X Campion Mondial al Cluburilor cu Real

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: