image
Sursa foto: Getty Images

Englezii anunță unul dintre cele mai tari transferuri ale verii: Lewandowski e gata să semneze. Nagelsmann, iritat

Robert Lewandowski a scris istorie în tricoul lui Bayern Munchen, dar este aproape de o despărțire de campioana Germaniei.

Polonezul de 32 de ani, care a participat cu naționala țării sale la EURO 2020, mai are contract cu gruparea bavareză încă doi ani, dar a recunoscut că și-ar dori o nouă experiență.

Presa engleză scrie azi că Manchester City, campioana Angliei, care este în căutarea unui atacant după plecarea lui Kun Aguero, a renunțat la aducerea lui Harry Kane, de la Tottenham, și s-a reorientat către Robert Lewandowski.

Vârful lui Bayern are 32 de ani, cu 5 ani mai mult decât Harry Kane, și este o variantă pe termen scurt pentru Pep Guardiola. Partea bună este aceea că Lewandowski este mult mai ieftin decât atacantul lui Tottenham și al naționalei Angliei.

Englezii scriu că Manchester City va face o ofertă pentru Robert Lewandowski, care vrea să "schimbe aerul" și este gata să lucreze din nou cu Guardiola, pe care l-a avut ca antrenor și la Bayern Munchen.

Noul antrenor al bavarezilor, Julian Nagelsmann, a recunoscut că există oferte pe adresa atacantului care a înscris nu mai puțin de 48 de goluri în toate competițiile pentru Bayern în sezonul trecut și a doborât recordul lui Gerd Muller - 41 de goluri într-o ediție din Bundesliga.

"Zvonurile privind transferul lui Lewandowski sunt dintotdeauna, cred că încă de când a semnat cu Bayern Munchen. Cred că e normal ca cineva care înscrie atât de multe goluri să fie dorit de toată lumea.

Cred că, pe de-o parte, Robert știe ce are la Munchen, în ce echipă se află. Am vorbit cu el și i-am și scris. Nu prea sunt încântat că prima mea interacțiune cu un jucător este despre situația sa contractuală.", a declarat, deranjat, Julian Nagelsmann, pentru Sky Germania.

Atacantul polonez a declarat, în luna mai, că este "deschis" pentru un transfer în această vară. "Sunt mereu curios să învăț o limbă nouă, să descopăr o cultură nouă. Dar ce voi face în viitor în fotbal sau chiar și după cariera fotbalistică, nici măcar eu nu știu.", a spus Lewandowski.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: