image
Sursa foto: Instagram

Scottie Pippen își închiriază casa pe timpul Jocurilor Olimpice. Care este prețul și facilitățile puse la dispoziție

Legendarul fost baschetbalist Scottie Pippen (55 de ani), dublu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, alături de naționala USA (1992 și 1996), dar și de 6 ori campion în NBA cu Chicago Bulls, unde a jucat și inegalabilul Michael ”Air” Jordan (1991–1993 și 1996–1998) a decis să-și închirieze conacul din Chicago.

Fostul mare sportiv a luat o astfel de hotărâre cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Concret, Pippen vrea să ofere publicului oportunitatea de a urmări competiția din vila sa, dar și de a se bucura de confortul de cinci stele oferit de aceasta. Tocmai de aceea a și stabilit un preț extrem de convenabil pentru chirie, 92 de dolari, adică 77 de euro, pe noapte.

Scottie Pippen, care și-a făcut publică oferta grație site-ului specializat Airbnb, a luat o astfel de decizie ca un semn de respect față de medaliile sale olimpice. Pippen a și ales trei zile în care va închiria casa, pe 2, 4 și 6 august pentru un grup de maximum patru persoane.

Cei care vor da curs propunerii se vor bucura de toate facilitățile pe care le pune la dispoziție vila din Chicago. Ex-campionul din NBA se va ocupa personal de cele trei rezervări și va avea grijă de invitați printr-o întâlnire virtuală. Pippen a promis că le va împărtăși invitaților din experiența sa olimpică, după care-i va coordona pe aceștia să facă și turul vilei, care dincolo de facilitățile luxoase este un muzeu sportiv în sine.

Facilitățile chiriașilor conacului lui Scottie Pippen

Un salut virtual din partea lui Scottie Pippen, la check-in.

Acces la terenul de baschet, acoperit, al casei.

Posibilitatea de a se bucura de un cinematograf personal și de a viziona întrecerile de la Olimpiadă

Oportunitate de relaxare în aer liber, acces la piscină, unde există și un televizor în aer liber.

Acces la sala de jocuri și la sauna interioară.

Acces exclusiv pentru a vedea și a fotografia amintirile personale ale lui Pippen de la Jocurile Olimpice, dar și din întreaga carieră.

Posibilitatea de a rezerva conacul lui Scottie Pippen va fi disponibilă începând cu 22 iulie. Este de așteptat ca locurile să fie ocupate într-un timp record, mai ales că raportul calitate-preț este imbatabil.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: