09:04:39 19.04.2024
Stiri

A trecut INTENȚIONAT cu mașina, de câteva ori, peste trei bărbați aflați la pământ: Ce pedeapsă a primit șoferul de la Cantemir și de ce sunt nemulțumiți procurorii

Actualitate 15.07.2021 13:23 Vizualizări1635 Autor: Ziarul National
A trecut INTENȚIONAT cu mașina, de câteva ori, peste trei bărbați aflați la pământ: Ce pedeapsă a primit șoferul de la Cantemir și de ce sunt nemulțumiți procurorii


Șoferul care a trecut în mod intenționat și de câteva ori cu mașina peste trei persoane aflate la pământ, incident care a avut loc acum aproape un an în raionul Cantemir, a fost condamnat la 17 ani de închisoare de către Judecătoria Cahul, sediul central.

Totuși, insul care i-a fost complice a scăpat cu o pedeapsă neprivativă de libertate, fapt ce a nemulțumit procurorii, care anunță că vor contesta sentința și vor cere 16 ani de închisoare pe numele acestuia.

Procuratura raionului Cantemir i-a imputat principalului figurant trei capete de acuzare: tentativă de omor intenționat, huliganism agravat și conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat în lipsa deținerii permisului de conducere, iar complicelui – două componențe de infracțiune. Magistrații au considerat că ultimul nu a contribuit la săvârșirea tentativei de omor, achitându-l pe acest capăt de acuzare, recunoscându-l vinovat doar de huliganism pentru care i-au aplicat o pedeapsă de 5 ani de închisoare cu suspendare.

Acest caz a avut loc în noaptea spre 27 august 2020 la o stație PECO din satul Țiganca, raionul Cantemir, unde inculpații, doi tineri de 22 și 27 de ani aflați în stare de ebrietate și având un comportament agresiv, au intrat în conflict cu un grup de persoane, aplicându-i unui bărbat multiple lovituri peste diferite părți ale corpului, inclusiv cu o crosă de golf.

Cei doi au urcat în SUV-ul unuia dintre ei și au trecut de mai multe ori intenționat peste trei dintre victime, întreaga scenă fiind surprinsă de camerele de supraveghere video ale benzinăriei.

În urma incidentului, o victimă a fost internată în secția de reanimare, iar alte două persoane au suferit diverse traumatisme și au fost internate în spital.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md