Mesajele absolvenților cu 10 pe linie la BAC după ce Maia Sandu le-a înmânat diplome de onoare

Cristina Dumitraș
Foto: Cristina Dumitraș/Facebook

105 absolvenți din țară care au susținut examenul de bacalaureat 2021 cu o medie de la 9,6 până la 10 au primit diplome de onoare de la Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. Elevii, la rândul lor, au venit cu un mesaj pentru președintă și i-au mulțumit pentru distincție și susținere.

# Dumitrița Șterbeț

Dumitrița Șterbeț/Facebook

„Fiind una dintre absolvenții ce au obținut o medie foarte bună la examenul de Bacalaureat, am fost decernată cu Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova. Doamna Maia Sandu mi-a fost întotdeauna un model de inteligență, perseverență, prestanță, iar înmânarea acestei diplome de către dumneaei face această distincție și mai importantă pentru mine”, spune Dumitrița Șterbeț.

# Vlada Caraman

Vlada Caraman/Facebook

„Mândră și recunoscătoare să primesc Diploma de Onoare din partea Mult Stimatei Președinte a Republicii Moldova, Maia Sandu! Un Mulțumesc Enorm părinților, surorilor și profesorilor!”, scrie Vlada Caraman în mesajul său de pe Facebook.

Interviul cu Vlada îl vedeți aici.

# Irina Cojocaru

Irina Cojocaru/Facebook

„Câtă sinceritate și dedicație am citit în ochii Doamnei Maia Sandu, nu am mai văzut nicăieri. Mândră de Președinta mea!”, scrie Irina.

Materialul integral cu Irina Cojocaru, eleva cu patru de 10 la BAC, îl vedeți aici.

# Eduard Mititiuc

Mititiuc Eduard/Facebook

„Aș dori să-i mulțumesc mult Doamnei Președintă pentru acest gest de atenție prin care ne-a demonstrat că eforturile noastre nu au fost zadarnice. Diploma înmânată reprezintă o dovadă că statul se mândrește cu elevii săi și are grijă de ei, iar pentru noi aceasta este o adevărată motivație de a continua să muncim, dar și o dovadă că în Republica Moldova, la fel ca în alte state, oamenii muncitori sunt apreciați. Mesajul de felicitare al Doamnei Președintă ne-a motivat să rămânem în țara noastră pentru a contribui la dezvoltarea ei”, relatează Eduard Mititiuc.

Interviul integral cu Eduard îl găsiți pe acest link.

# Cristina Dumitraș

„Se pare că munca e mereu remunerată, uneori chiar de președinte”, scrie Cristina pe pagina sa de Facebook.

Vedeți interviul cu Cristina Dumitraș aici.

# Cornelia Cobîlaș

Cornelia Cobîlaș/Facebook

„Vreau să mulțumesc Doamnei Președinte pentru atenția deosebită acordată tinerei generații, pentru susținerea și aprecierea tuturor elevilor conștiincioși și sârguincioși, ce muncesc și doresc să schimbe lucrurile spre bine în țara noastră. Este o adevărată motivație pentru toți tinerii încrezători și determinați să-și urmeze visurile. Împreună pornim vremurile bune!”, scrie Cornelia.

Interviul cu absolventa îl vedeți aici.

Vezi aici lista celor 18 absolvenți care au luat 10 pe linie la examenul de bacalaureat în acest an (2021).

Vedeți și topul liceelor cu cei mai mulți elevi cu 10 pe linie la BAC, din ultimii cinci ani.

Taguri: #BAC 2021
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente