(video) În cadrul unui filtru INSP un şofer a dat cu roata într-o groapă masivă, iar altul a aflat o veste neașteptată

Un şofer din Chişinău a rămas cu mașina deteriorată după ce a căzut într-un crater format pe strada Munceşti. Conducătorul auto s-a ales cu o anvelopă spartă, o jantă deteriorată și bara de protecţie frontală fisurată.

Totul s-a întâmplat după ce a fost somat de inspectorii de patrulare să tragă pe dreapta în cadrul unui filtru.

https://youtu.be/wHnmsTumSCA

Ghinion a avut și șoferul unui Porsche, care a rămas fără permisul de conducere, după ce a aflat de la polițiști că demult a adunat numărul maxim de puncte de penalizare şi acestea nu au expirat, chiar dacă amenzile au fost achitate!

Potrivit inspectorului care i-a ridicat permisul de conducere, instanța de judecată urmează să decidă dacă îl va lipsi ori nu de dreptul de a conduce pentru o anumită perioadă de timp.

În total în cadrul filtrului organizat ieri au fost documentați 105 şoferi, 12 dintre care s-au ales cu citaţii. Cele mai multe încălcări le-au comis conducătorii care au depășit limita de viteză admisă – 50, iar alţi 27 au ignorat semnalele de interzicere a semaforului. În doar cinci ore au fost verificate peste 250 de autovehicule.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/