/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Cei trei bărbați, reținuți pentru șantaj, au primit 30 de zile de arest preventiv

missing
15 iulie 2021, ora 20:23

Cei trei bărbați, reținuți pentru că au pretins de la un bărbat o datorie inventată de zece mii de euro, iar ulterior l-au snopit în bătăi, au primit mandat de arest pentru 30 de zile. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Procuraturii pentru Combaterea Crimelor Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Aceștia au fost reținuți de oamenii legii miercuri, 14 iulie. Acum ei riscă închisoare sau amendă de peste 67 de mii de lei, pentru șantaj. Cei trei au fost reținuți în flagrant pentru 72 de ore, în timp ce primeau de la victimă trei mii de euro, din cele zece mii care au fost pretinse.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 40 de ani din Chișinău. Poliția spune că bănuiții au antecedente penale similare. Acțiunile de urmărire penală continuă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram