image
Sursa foto: Getty Images

"Messi nu va fi la fel ca Maradona nici dacă va câştiga de 4 ori la rând Cupa Mondială!"

Lionel Messi a reuşit să câştige în această vară primul său trofeu important cu Argentina, după ce a cucerit Copa America.

Chiar dacă Messi a câştigat trofeul după ce Argentina s-a impus cu 1-0 în finala contra Braziliei, fostul câştigător al Cupei Mondiale din 1978, Mario Kempes, este convins că atacantul de 34 de ani nu ar trebui comparat cu Diego Maradona.

În ultimii ani, s-a tot discutat dacă Messi a reuşit să devină un jucător şi un lider mai bun decât legenda Diego Maradona.

"Nu va reuşi asta nici dacă va câştiga de 4 ori la rând Cupa Mondială!"

"Pentru Messi, nenorocirea este că a fost înlocuitorul lui Maradona. Este foarte greu să îl umbreşti pe Diego, deoarece l-a iubit o lume întreagă. Dacă Messi vrea să fie mai bun decât el, nu va reuşi asta nici dacă va câştiga de 4 ori la rând Cupa Mondială.

Încă nu a câştigat Cupa Mondială. Oricât de multe titluri ar câştiga sau orice ar câştiga, nu se poate compara niciodată cu ceea ce a făcut Diego", a declarat Mario Kempes pentru ESPN Mexic.

Potrivit celor de la Goal.com, Messi este marele favorit la câştigarea trofeului, după ce a cucerit Copa America alături de naţionala Argentinei, primul său trofeu din carieră alături de reprezentativa ”pumelor”. În 2021, Messi are 33 de goluri, 14 pase decisive şi a câştigat Copa America şi Copa del Rey în Spania.

Messi a strălucit şi la turneul final din Brazilia. Starul Barcelonei a fost cel mai bun marcator, pasator decisiv şi cel mai bun jucător de la Copa America.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: