Conor McGregor a primit verdictul medicilor după accidentarea îngrozitoare din timpul luptei cu Poirier

Conor McGregor a pierdut, în urmă cu câteva zile, a treia întâlnire dintre el și Dustin Poirier, după ce a suferit o accidentare de coșmar în timpul primei runde, scrie digisport.ro.

Foto: Twitter

Se pare că irlandezul Conor McGregor ar putea reveni chiar în acest an dacă va primi permisiunea medicilor.

Când va putea reveni Conor McGregor după accidentarea din meciul cu Poirier

McGregor a primit suspendare medicală doar până în luna august, dar medicii i-au transmis irlandezului să stea departe de cușcă în următorul an. Astfel, luptătorul irlandez ar putea reveni la antrenamente după data de 25 august, dar nu va putea intra în ring într-un meci oficial.

Potrivit celor de la Daily Mail, Conor McGregor nu va putea reveni în cușcă până în 2022, decât dacă va obține permisiunea unui medic ortoped. Dacă va reuși acest lucru, irlandezul ar putea reveni înainte de 7 ianuarie.

În timpul primei runde cu Dustin Poirier, McGregor a încercat să îi aplice americanului o lovitură de picior. Poirier a blocat foarte bine tentativa irlandezului și i-a provocat acestuia o fisură la nivelul tibiei. Din cauza adrenalinei din timpul meciului, McGregor nu a realizat acest lucru, iar spre finalul rundei a făcut un pas în spate, moment în care piciorul i-a cedat și s-a prăbușit la pământ în țipete de durere.

McGregor a fost supus luni unei operații și va petrece următoarele șase săptămâni în cârje. Chiar dacă a avut parte de o accidentare îngrozitoare, luptătorul din Irlanda este încrezător că poate reveni mai puternic decât oricând.


„Am ieșit din sala de operații. Totul a decurs conform planului. Totul a fost perfect. Mă simt foarte bine. Voi fi șase săptămâni în cârje, iar apoi voi începe să reconstruiesc. Mulțumesc tuturor fanilor din întreaga lume pentru mesajele de susținere.

Sper că v-ați bucurat de spectacol. A fost o primă rundă nebună. Ar fi fost plăcut să intru în runda a doua, dar asta este. O ruptură de tibie a împiedicat acest lucru. Dustin, poți să te bucuri de această victorie nelegitimă cât vrei, dar nu ai făcut nimic acolo”, a declarat Conor McGregor, citat de Daily Mail.

Dana White, președintele UFC, a anunțat că, după deznodământul de sâmbătă, plănuiește a patra întâlnire dintre Conor McGregor și Dustin Poirier, dar, până la revenirea lui Conor McGregor, luptătorul american va lupta pentru centura categoriei ușoare împotriva lui Charles Oliveira.

Unul dintre cei care s-au bucurat de eșecul lui McGregor a fost fostul adversar al irlandezului, Floyd Mayweather, care a pariat pe victoria lui Poirier. Mayweather a făcut public biletul pe care l-a câștigat după meciul de MMA dintre Conor McGregor și Dustin Poirier, alături de textul: „Mulțumesc că m-ați plătit”.

Mayweather a pariat „doar” 50.000 de euro pe Dustin Poirier (32 de ani) și a avut câștig de cauză. Cu o cotă de 1,4, Poirier era favorit să câștige, ceea ce s-a întâmplat. Suma totală cu care Mayweather a plecat acasă a fost de peste 85.000 de dolari, adică un câștig net de peste 35.000.


Pub