Slusari nu va candida la șefia Platformei DA: „Fiecare trebuie să se ocupe cu ce știe mai bine. Eu știu mai bine agricultura...”

Fostul deputat, membru al Platformei DA, Alexandr Slusari nu se va regăsi în lista candidaților pentru funcția de președinte a formațiunii. Acesta declară că funcția nu îl interesează, iar „fiecare trebuie să se ocupe cu ce știe mai bine”. „Știu economia, agricultura”, a spus Slusari, la o emisiune de la Jurnal TV.

Foto: Unimedia

„Nu, eu nu voi candida. Fiecare trebuie să se ocupe cu lucru care știe mai bine. Eu știu mai bine economia, agricultura, pot lucra în postura la instituțiile de stat, am lucrat în Parlament, fiecare trebuie să se ocupe cu lucrurile lui. Funcția de președinte de partid nu este pentru mine, eu mă știu foarte bine.

Noi acum suntem în situația în care alegerea trebuie să fie foarte corectă, de aceea, din start spun, această funcție nu mă interesează. O să fiu alături, dar funcția de președinte nu mă interesează”, a declarat Slusari.

Întreaga conducere a Platformei Demnitate și Adevăr, Președintele și vicepreședinții partidului și-a anunțat demisia în cadrul Biroului Politic Național. Despre aceasta a anunțat Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

Formațiunea nu trecut pragul electoral la scrutinul parlamentar, desfășurat duminică, 11 iulie, în Moldova. Platforma DA a acumulat 34181 de voturi, adică 2,33%.


Pub