GBS: Un nou format pentru Peugeot 5008

Articol de: “GBS” SRL

Noul Peugeot 5008 este un crossover tehnologic și funcțional cu șapte locuri, cu un design remarcabil, interior confortabil și poate fi excelent manevrat. 
 
Aspectul exterior al crossoverului este impresionant. Partea frontală are un relief unic, grila radiatorului fără ramă și o optică originală se potrivește perfect stilului actualizat al noii mașini.

Silueta dinamică și sportivă a caroseriei ridicate este accentuată de inserții cromate care extind linia farurilor către spoilerului din spate, iar jantele din aliaj de 18 inci, tăiate cu diamant, adaugă finisaje suplimentare aspectului atletic al vehiculului.

Acoperișul panoramic Black Diamond cu railings-uri din aluminiu va sublinia perfect linia simplificată a crossoverului și va face cabina mai confortabilă și mai luminoasă, oferind pasagerilor o experiență plăcută în timpul conducerii. 

Noul Peugeot 5008 este echipat şi cu o gamă largă de sisteme de asistență a șoferului de ultimă generație, oferind un nivel sporit de confort și siguranță atât în ​​oraș, cât și în afara acestuia.

La showroomul GBS, vehiculul este disponibil în echipările de top GT și GT Pack, cu un motor turbo diesel de 2.0 litri (150 sau 180 CP), combinat cu o transmisie automată cu 8 trepte controlată electric pentru performanțe ridicate, consum redus de combustibil și emisii moderate.

Înainte de a cumpăra un Peugeot 5008, puteți utiliza serviciul de test drive pentru a vă asigura de fiabilitatea și unicitatea acestui automobil. 

Iar prin achiziționarea unei mașini Peugeot de la un reprezentant oficial – compania GBS – puteți utiliza serviciul de leasing sau de schimb, precum și cel de deservire gratuită a mașinii timp de 3 ani sau 100.000 km de călătorie, oricare dintre acestea va surveni mai întâi.
 
Vă așteptăm în salonul auto GBS: 
Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2
Telefon de contact: 022-022-500 
Peugeot Moldova

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/