image
Sursa foto: Getty Images

Pariul lui Mayweather la meciul Conor McGregor - Dustin Poirier. A făcut public biletul: "Mulțumesc că m-ați plătit"

Floyd Mayweather a dat din nou lovitura la pariuri. Fostul star al boxului mondial a făcut public biletul pe care l-a câștigat după meciul de MMA dintre Conor McGregor și Dustin Poirier, alături de textul: "Mulțumesc că m-ați plătit".

De această dată, fostul campion mondial la 5 categorii de greutate nu a mai mizat o sumă foarte mare față de cum era el obișnuit, însă chiar și așa, banii investiți reprezintă o sumă foarte mare pentru un om de rând.

Astfel, Mayweather a pariat "doar" 50.000 de euro pe Dustin Poirier (32 de ani) și a avut câștig de cauză. Cu o cotă de 1,4, Poirier era favorit să câștige, ceea ce s-a întâmplat. Arbitrul a oprit meciul chiar în prima rundă, după ce McGregor și-a rupt piciorul. Astfel, învingător a fost dat Dustin Poirier, prin KO tehnic, cauzat de o decizie medicală.

McGregor (32 de ani) a suferit o fractură de tibie și a fost operat ulterior. Astfel, suma totală cu care Mayweather a plecat acasă a fost de peste 85.000 de dolari, adică un câștig net de peste 35.000.

De altfel, Conor McGregor este o fostă "victimă" a lui Floyd Mayweather. Amefricanul l-a învins pe irlandez prin KO pe 28 august 2017, iar acela a fost ultimul meci rofesionist din cariera lui Mayweather.

Chiar dacă s-a retras, Mayweather continuă să facă bani din nimic, iar pariurile îl pasionează de mult. La un moment dat, în toamna anului trecut, Floyd Mayweather a pariat o sumă foarte mare, 200.000 de dolari pe un meci din NFL, San Francisco 49ers - Green Bay Packers, și a câștigat 366.666 de dolari.

După ce a încasat câștigul, Mayweather a pus banii pe scaunul mașinii sale, la vedere, iar imaginea a fost imediat surprinsă.

Floyd Mayweather (44 de ani) s-a retras oficial în august 2017, după meciul cu Conor McGregor, cu o avere care depășește acum 775 de milioane de euro, după ce la un moment dat a sărit de un miliard. În comparație, averea lui Pacquiao este cifrată la 162,5 milioane de euro.

Meciul dintre Floyd Mayweather și Manny Pacquiao, din 2015, rămâne cel mai "scump" din toate timpurile, cu o rețetă financiară totală de 745 de milioane de euro.

Apoi, pe locul secund se află meciul lui Mayweather cu McGregor, din 2017, cu o rețetă financiară de 727 de milioane de euro. Doar bursa de meci a lui Mayweather a fost atunci de 300 de milioane de euro.

Spre comparație, următoarea luptă în acest clasament este cea a lui Mayweather cu Saul Canelo Alvarez, din 2013, a cărei rețetă financiare a fost de "doar" 235 de milioane de euro.

Tot un meci al lui Mayweather ocupă și următorul loc în clasament, cel cu Oscar de la Hoya, din 2007, cifrat la 205,3 milioane de euro.

Abia apoi urmează un alt nume în afara celui al lui Mayweather. Este vorba despre Mike Tyson, a cărui confruntare cu Evander Hloyfield, din 1997, a costat 160 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: