Horoscop 13 iulie 2021. Emoţii, discuţii aprinse şi o negociere

Horoscop 13 iulie 2021. Birocraţia pune stăpânire pe mulţi dintre noi, însă, nu va fi vorba despre probleme grave, ci simple neclarităţi, scrie shok.md.


Foto: shok.md

Horoscop 13 iulie Berbec

BERBECII trebuie să fie atenţi cum îşi controlează emoţiile. Aveţi predispoziţie ridicată să vă certaţi cu partenerul sau cineva drag, iar cuvintele dureroase le vor uita cu greu.

Horoscop 13 iulie Taur

Şi TAURII trebuie să fie atenţi la conflicte, în special cu o persoană în vârstă sau cu o rudă. În schimb staţi foarte bine la capitolele negocieri şi parteneriate, iar o femeie vă ajută într-o problemă birocratică.

Horoscop 13 iulie Gemeni

Nativii GEMENI excelează la capitolul comunicare, mai ales în legarea unor relaţii noi care vor fi foarte benefice pe viitor.

Horoscop 13 iulie Rac

RACII se pot certa cu partenerul de viaţă sau cu un asociat. Ceartă care porneşte de la nişte probleme financiare sau birocratice. O mică reorganizare nu ar strica.

Horoscop 13 iulie Leu

Cariera LEILOR atinge cote înalte. Veţi purta şi discuţii legate de o negociere, un contract. Mai ales dacă trebuie să achitaţi o datorie sau să vindeţi ceva.

Horoscop 13 iulie Fecioară

FECIOARELE sunt în formă şi debordează de energie. Se înfiripă ceva pe plan amoros, cineva din trecut se întoarce în viaţa voastră sau vei face o schimbare în relaţia de iubire actuală.

Horoscop 13 iulie Balanţă

BALANŢELE trebuie să aibă grijă la oamenii cu care interacţionează pentru că, mai mult ca sigur, vor încerca să profite de ei. Mare atenţie şi în negocierea unui contract sau relaţia cu băncile.

Horoscop 13 iulie Scorpion

Concentrarea le lipseşte azi SCORPIONILOR, ceea ce le poate cauza probleme la locul muncă. Iar sancţiunile sunt prezente şi ele.

Horoscop 13 iulie Săgetător

Nativii SĂGETĂTORI sunt îngrijoraţi de situaţia financiară, dar nu este cazul. Sunteţi foarte bine aspectaţi pe acest plan, aşa că mai bine vă orientaţi spre curăţenie, mai ales în acte, hârtii, facturi.

Horoscop 13 iulie Capricorn

O zi în care CAPRICORNI vor fi copleşiţi de problemele celor din jur. Majoritatea are ceva de comentat, de povestiti sau criticat, iar asta vă va obosi dacă faceţi pe psihologul.

Horoscop 13 iulie Vărsător

VĂRSĂTORII ar trebui să profite de azi dacă cineva vrea să îi ajute, mai ales la serviciu. Poate fi vorba de o colaborare interesantă, aşa că acceptaţi-o.

Horoscop 13 iulie Peşti

Iar PEŞTII trebuie să facă alegeri în finanţe. Şi, în plus, vor rezolva ceva ce nu părea să aibă soluţie.


Pub