(video) Năstase a transmis ștafeta lui Plîngău: „Mulți au început să arunce țărână peste noi, noi nu am murit încă”

Platforma DA a susținut un briefing de presă după ce conducerea formațiunii a anunțat că demisionează. Fostul lider al partidului, Andrei Năstase, a transmis ștafeta vicepreședintelui, Dinu Plîngău, care va asigura interimarul, și a menționat că „mulți au început să arunce cu țărână peste ei”. „Noi nu am murit încă”, a spus Năstase.

Foto: Unimedia

„Mulți au început să arunce cu țărână peste noi, noi nu am murit încă. Uitați-vă la ei, la această minunată echipă care nu a murit în stradă de loviturile lui Plahotniuc, în această campanie care s-a bătut cu Usatîi. Moldova are astăzi un președinte datorită acestor oameni, are astăzi o majoritate pro-europeană, în mare parte, datorită Platformei DA. Noi în această campanie am făcut ca în Parlamentul țării să nu ajungă o majoritate toxică. Îi felicit pe toți colegii mei din Platforma DA”, a declarat Năstase.

Întreaga conducere a Platformei Demnitate și Adevăr, Președintele și vicepreședinții partidului și-au anunțat demisia în cadrul Biroului Politic Național. Despre aceasta a anunțat Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

Formațiunea nu trecut pragul electoral la scrutinul parlamentar, desfășurat duminică, 11 iulie, în Moldova.


Pub