11:38:38 29.03.2024
Stiri

Film documentar despre Amy Winehouse, la 10 ani de la moartea artistei

Actualitate 13.07.2021 17:20 Vizualizări2541 Autor: Ziarul National
Film documentar despre Amy Winehouse, la 10 ani de la moartea artistei Profimedia Images


my Winehouse, una dintre cele mai apreciate artiste britanice, s-a stins din viață la doar 27 de ani, în 23 iulie 2011. Luna aceasta, la 10 ani de la dispariția ei prematură, mama cântăreței se pregătește de o comemorare specială, lansarea unui documentar despre fiica sa.

„Simt că lumea nu a cunoscut-o pe adevărata Amy. Aștept cu nerăbdare această oportunitate de a oferi un pic de înțelegere asupra rădăcinilor ei și o perspectivă mai adâncă asupra adevăratei Amy", a spus mama artistei ănainte de lansarea filmului biografic.

„Credeți că o știți pe fiica mea: drogurile, alcoolul, adicția, relațiile distructive, dar este vorba de mult mai mult de atât", a mai adăugat Janice Winehouse, conform Daily Mail, citat de Pro FM.

După moartea artistei, părinții ei au fost puși la zid pentru că nu au controlat-o mai bine, în special tatăl ei, care i-a fost manager. Janice, mama lui Amy, i-a luat apărarea soțului: „Nu a fost vina lui. Lui Amy nu-i putea spune nimeni ce să facă. Cu toții greșim câteodată, iar cea mai ușoară țintă a fost Mitchell. Cu toții am depus mult efort în a o ajuta pe Amy".

parintii lui Amy Winehouse

Janis și Mitch, părinții lui Amy Winehouse / Foto: Profimedia

Părinții lui Amy, Janis și Mitch, au înființat o fundație după moartea artistei, prin intermediul căreia au ajutat peste 300.000 de tineri să fie informați cu privire la pericolele din spatele consumul de droguri și de alcool, să-i ajute să-și înțeleagă mai bine emoțiile și stările, dar și să-i ajute să depășească adicția.

Amy Winehouse a murit la 27 de ani

Amy Winehouse a devenit faimoasă în 2003, însă această celebritate a venit și cu „demonii" ei. Solista a intrat într-un cerc vicios, cu multe droguri și alcool. Amy Winehouse a fost găsită fără suflare, în 23 iulie 2011, în apartamentul ei din Londra.

Chiar dacă mulţi s-au grăbit să declare că Amy a murit în urma unei supradoze de droguri, date fiind cunoscutele sale probleme cu stupefiantele, analizele toxicologice au infirmat această versiune.

În urma autopsiei, însă, s-a stabilit că aceasta consumase atât de mult alcool încât să o arunce într-o stare de comă și să-i suprime sistemul respirator.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md