fbpx

Bălți: „Îl iubim și îl prețuim” sau „Renato, întoarce-te”: Mai mulți oameni protestează, după ce Usatîi și-a anunțat demisia din funcția de primar

„Îl iubim și îl prețuim” sau „Renato, întoarce-te”. Sunt doar două dintre mesajele scandate de câteva zeci de protestatari, care au ieșit în stradă, la Bălți, pentru a-și arăta nemulțumirea față de plecarea din funcție a edilului municipiului, Renato Usatîi, care a anunțat că își dă demisia la 12 iulie curent. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Manifestanții au scandat repetat, într-un glas, „Renato, Renato!”, cu îndemnul ca politicianul să se întoarcă la cârma Primăriei.

„Mai bun primar decât Renato Usatîi, în Bălți, nu a fost”, a afirmat o participantă la manifestație.

 

De menționat este faptul că, în spațiul public, s-au vehiculat informații conform cărora Usatîi ar fi înscenat plecarea sa de la Primărie, informație comunicată și de consiliera din Bălți, Diana Grosu.

Chiar și așa, protestatarii susțin că au venit din propria voință la manifestație, iar Renato Usatîi, nu a comentat, până la această oră, zvonurile.

Amintim că anunțul de plecare din funcție a fost făcut de politician în timpul unei conferințe de presă, după ce Usatîi s-a arătat dezamăgit de rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie.

Articole asemănătoare

Back to top button