/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO UPDATE/ Mai multe buticuri dintr-o piață din Rezina au luat foc. Șase echipaje de pompieri au luptat cu flăcările

missing
13 iulie 2021, ora 18:59

Un incendiu a izbucnit la o piață din raionul Rezina. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de șefa serviciului de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu. 

„Mai multe buticuri de pe teritoriul pieței au luat foc, iar la fața locului au fost îndreptate șase echipaje de pompieri. Până la moment victime nu au fost raportate”, a precizat Liliana Pușcașu.

UPDATE: Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:10. La fața locului conform numărului sporit de intervenție au fost trimise șase echipe de intervenție. Ajunși la destinație, pompierii au stabilit că flăcările au deteriorat mai multe gherete cu mărfuri din interiorul pieței. În urma arderii victime nu au fost raportate. Incendiul a fost localizat la ora 17:28. Circumstanțele și cauza urmează a fi stabilite.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram