(video) Ședința Primăriei: Sâmbătă va fi organizat rapelul pentru cele 4.000 de persoane care s-au vaccinat cu Sputnik-V

Primarul general, Ion Ceban, a convocat pentru ziua de luni, 12 iulie 2021, ora 09:00 ședința operativă a serviciilor municipale. Pe ordinea de zi au fost incluse cinci subiecte.

Foto: UNIMEDIA

(10:04) La sfârșitul ședinței, Ion Ceban a rugat pretorii să permită producătorilor locali de roșii, castraveți și piersici să vândă în stradă. „Nu este normal să se strice producția pe dealuri”.

(09:57) Potrivit lui Anatolie Lichii, director interimar al S.A. „Apă – Canal Chișinău”, stația de epurare a apelor reziduale funcționează în regim.

(09:35) Capitală rămâne în continuare sub cod galben privind incidența cazurilor de Covid-19. 

(09:34) Sâmbătă va fi organizat rapelul pentru cele 4.000 de persoane care s-au vaccinat cu Sputnik-V.

(09:31) În această săptămână de pe 14 iulie până pe 17 iulie vor fi organizate diverse evenimente dedicate celor 585 de ani ai Chișinăului, de la prima atestare.

(09:26) „Referitor la demersurile cu construcțiile problematice în oraș, sper ca acum să fie realizat”, a declarat Ion Ceban.

(09:24) Ședința Primăriei s-a început.

Urmăriți live pe UNIMEDIA:


Ordinea de zi a şedinţei din 12 iulie 2021:

1. Raport cu privire la măsurile întreprinse în vederea prevenirii infecției Covid-19 în rândul populației municipiului Chișinău.  

2. Raport cu privire la întreținerea drumurilor publice.  

3. Raport cu privire la organizarea activităților de salubrizare a orașului.

4. Raport privind situația de la Stația de epurare a apelor reziduale.

5Raport cu privire la sesizările recepționate prin intermediul platformei electronice EU.CHISINAU.md.


Pub