image
Sursa foto: Jurnal.md

Igor Grosu: „Așteptăm validarea votului; Avem pregătită garnitura guvernamentală”

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate(PAS), Igor Grosu, a susținut astăzi o conferință de presă după procesarea totală a proceselor verbale. Grosu a declarat că PAS are deja pregătită garnitura guvernamentală și este gata să-și înceapă activitatea, însă a refuzat să de-a nume deocamdată.

„Așteptăm validarea alegrilor de către Curtea Constituțională și ne dorim cât mai curând să-și înceapă activitatea noul Parlament. Avem pregătită garnitura guvernamentală și suntem gata să numim un nou Guvern, și să prezentăm publicului un plan de guvernare pentru următorii patru ani. Suntem dispuși să începem lucrul imediat”, a declarat Igor Grosu.

Totodată, Partidul Acțiune și Solidaritate și-au anunțat cele mai importante priorități.

Este vorba despre:

-curățarea justiției și lupta cu corupția;

-atragerea investițiiilor și fondurilor externe;

- schimbarea modului de funcționare a instituțiilor de stat.

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu, a mulțumit alegătorilor pentru votul masiv.

„Victoria din 11 iulie nu este doar victoria PAS. Este victoria onestității împotriva hoției, corupției. O așteptăm cu toții de prea mulți ani și datorită oamenilor Moldovei am reușit. (...) Astăzi fiți mândri, Moldova are o șansă să devină o țară bună pentru cetățenii săi. Voi ați oferit această șansă țării. Sunt încrezător în viitorul țării!”, a conchis Grosu.

Jurnal.mdJurnal.md

Conferința poate fi urmărită aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: