(video) Igor Grosu, după rezultatul la alegeri: „Știm cât de mult avem de muncit în perioada următoare. Îndemnăm profesioniștii să ne contacteze”

Președintele interimar al PAS, Igor Grosu, alături de mai mulți colegi din formațiune a ieșit în fața presei, prima dată după prezentarea rezultatelor scrutinului parlamentar. Acesta a mulțumit pentru încredere și a afirmat că „nu va fi ușor de făcut dintr-o țară săracă în una prosperă”. Totodată, a făcut apel către profesioniștii care vor să facă parte din echipa guvernamentală.

Foto:

„Moldova, sunt mândru și mă închin în fața oamenilor. Sunt onorat să vin cu recunoștință în fața voastră, pentru curaj demnitate. Vă mulțumim, victoria nu este doar a PAS, este victoria onestității, împotriva hoției, împotriva corupției, asta este cea mai mare victorie, o așteptăm de prea mulți ani. Am reușit să câștigăm încrederea cetățenilor din numeroase raioane.

Știm cât de mult avem e muncit în perioada următoare. Va fi nevoie de oameni integri, nu va fi ușor să faci dintr-o țară săracă în una prosperă.

Facem apel la oamenii cu experiență bogată în guvernare, management, drept, relații internaționale să apeleze la PAS în cazul în care pot să se implice în procese transformaționale din țară”, a spus Grosu.

Iată prioritățile PAS, anunțate de Igor Grosu:

  • curățare justiției și lupta cu corupția

  • atragerea investițiilor și fondurilor europene

  • schimbarea drastică a modului cum funcționează instituțiile statului.

    1 463 722 de moldoveni au votat în cadrul scrutinului parlamentare desfășurat ieri, 11 iulie, în țară. Cele mai multe voturi au fost acumulate de Partidul Acțiune și Solidaritate.



    Pub