PAS caută forțe de muncă, inclusiv de la distanță: Cu ce apel a venit Igor Grosu

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) face apel către oamenii Moldovei cu experiență în guvernare, management sau drept să apeleze la PAS în cazul în care „pot să se implice în procese transformaționale din țară”. Mai mult, oferta este valabilă și pentru cei din diasporă. Asta pentru că aceștia pot contribui de la distanță.

Foto: Unimedia

„Ne dorim cât mai curând să numim un Guvern profesionist și eficient să rezolve problemele urgente. Facem apel către oamenii Moldovei cu experiență relevantă în guvernare, management, drept, relații internaționale, să apeleze la PAS în cazul în care pot să se implice în procese transformaționale din țară. 

În cazul în care nu pot, dar vor să ajute, îi rugăm să se implice de la distanță cu experiență, expertiză, lucru și exemple numeroase care le vom demara, inclusiv, vă îndemnăm să vă înregistrați pe platforma diasporaconnect.md, dacă sunteți în diasporă pentru ca noi să vă găsim mai ușor, în funcție de profesionalizarea voastră și să vă putem implica în procesele de guvernare”, a declarat Grosu, în cadrul unei conferințe de presă.

Moldova și-a ales ieri Parlamentul. PAS a câștigat detașat acest scrutin. BECS s-a poziționat pe locul doi, iar pe locul trei - Partidul Șor.


Pub