O fetiță de 5 ani, la un pas de viol: Un bărbat de 63 de ani a ademenit-o cu dulciuri și impus-o să se dezbrace

Caz șocant într-o localitate din Nisporeni. O fetiță de 5 ani a fost la un pas de a fi violată de un bărbat de 63 de ani. Totul s-ar fi întâmplat în seara zilei de 10 iulie, în jurul orei 20:25.

Foto: simbol

Oamenii legii au fost solicitați de un bărbat precum că un consătean, în vârstă de 63 ani, s-a încuiat în casă cu fiica sa de 5 ani și a impus-o să se dezbrace. 

Potrivit polițiștilor, bărbatul, în vârstă de 63 ani, se deplasa beat pe o stradă din localitate. La un moment dat și-a pierdut echilibrul și a căzut jos la pământ. În preajmă se jucau 2 minori: un băiat de 13 ani și o fetiță de 5 ani. Băiatul a văzut bărbatul la sol și l-a ajutat să se ridice. Ulterior, împreună cu minora de 5 ani l-au condus acasă. Ajunși acolo, bărbatul l-a alungat pe minor, iar fetiței de 5 ani i-a zis să rămână ca să îi ofere dulciuri.

Acesta a încuiat poartă și ușa locuinței și a rămas cu minora în casă. Între timp, băiatul s-a dus și i-a comunicat despre cele întâmplate tatălui minorei. Imediat bărbatul s-a dus la domiciliul bărbatului unde a spart geamul și a intrat în locuință. Acolo l-a găsit dezbrăcat de haine până la brâu, iar pe fiica lui dezbrăcată.

Audiat de polițiști, bărbatul susține că doar a dezbrăcat-o pe minoră și nu a întreținut relații sexuale.

Oamenii legii au inițiat o anchetă, iar suspectul a fost reținut.


Pub