14:46:42 28.03.2024
Stiri

Ludovic Orban: Felicitări președintelui Maia Sandu. Salut victoria PAS, o veste extraordinară care vine din Republica Moldova

Actualitate 12.07.2021 14:59 Vizualizări1144 Autor: Ziarul National
Ludovic Orban: Felicitări președintelui Maia Sandu. Salut victoria PAS, o veste extraordinară care vine din Republica Moldova
Ludovic Orban salută victoria PAS, „o veste extraordinară care vine din Republica Moldova”. Foto: Inquam Photos / Virgil Simionescu


Salut victoria Partidului Acțiune și Solidaritate, o veste extraordinară care vine din Republica Moldova, ai cărei cetățeni au luat o decizie fermă, proeuropeană, declară liderul PNL, Ludovic Orban. „Decizia organizării alegerilor anticipate s-a dovedit una corectă”, potrivit Mediafax.

„Salut victoria Partidului Acțiune și Solidaritate! Este o veste extraordinară care vine din Republica Moldova, ai cărei cetățeni au luat o decizie fermă, proeuropeană”, transmite Ludovic Orban.

El afirmă că decizia organizării alegerilor anticipate s-a dovedit una corectă.

„Felicitări președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru decizia organizării alegerilor anticipate, care s-a dovedit una corectă, și pentru determinarea de a crede într-un viitor mai bun pentru toți cetățenii moldoveni. Mă bucură nespus mobilizarea diasporei și hotărârea de a-și face auzită vocea în favoarea compatrioților din Republica Moldova. În calitate de președinte al PNL, am fost și voi rămâne alături de Partidul Acțiune și Solidaritate, față de care mă leagă nu doar apartenența la aceeași familie politică europeană, ci și același atașament pentru un parcurs democratic și prooccidental al Republicii Moldova”, conchide președintele PNL.

Partidul Acţiune şi Solidaritate a câştigat scrutinul parlamentar din Republica Moldova - 52,8%, potrivit rezultatelor preliminare, și ar putea avea 63 de mandate în viitorul Prlament.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md