Lecții video pentru studenții și profesorii Facultății de Matematică și Informatică din cadrul USM, din partea „Amdaris”

Amdaris_2

SRL „Amdaris” a transmis astăzi, 12 iulie, spre folosință gratuită 30 de lecții video pentru studenții și profesorii Facultății de Matematică și Informatică a Universității de Stat din Moldova (USM). Actul de transmitere a fost semnat de către rectorul USM, conf. univ., dr. Igor Șarov și administratorul SRL „Amdaris”, Petru Haheu.

Rectorul USM, conf. univ., dr. Igor Șarov a mulțumit companiei „Amdaris” pentru această donație menționând că lecțiile video sunt binevenite pentru Facultatea de Matematică și Informatică în contextul desfășurării orelor în format online, dar mai cu seamă pentru fortificarea colaborării dintre comunitatea academică și companiile specializate de pe piața muncii. „Am toată convingerea că această donație reprezintă nu altceva decât un prin pas făcut de Universitatea de Stat din Moldova și compania «Amdaris» în procesul de consolidare a relațiilor de colaborare în vederea pregătirii viitorilor specialiști pentru încadrarea în câmpul muncii.”

La rândul său, Petru Haheu a subliniat că cele 30 de lecții video reprezintă o înregistrare a unor prezentări interne, organizate de către SRL „Amdaris” și consideră că vor fi de un real folos pentru aprofundarea cunoștințelor studenților FMI.

Tematica celor 30 de lecții video ține de studiul celor mai noi tehnologii în domeniul cloud computing și programare web.

Alte subiecte ale discuției au vizat organizarea stagiilor de practică pentru studenții Universității de Stat din Moldova în cadrul companiei „Amdaris” și aprofundarea relațiilor de colaborare dintre cele două entități.

Acest material a fost scris și redactat de echipa USM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUSM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente