USM împreună cu biserica „Întâmpinarea Domnului” au donat echipament medical Institutului Medical de Urgență

214139439_6063179270373927_2105862062703714925_n

În semn de gratitudine pentru profesionalismul, responsabilitatea și dăruirea de sine cu care luptă zilnic pentru a salva vieți, Universitatea de Stat din Moldova, în colaborare cu Biserica „Întâmpinarea Domnului”, au donat astăzi, 12 iulie, două fotolii pentru invalizi, două mese pentru instrumente, un tonometru și 20 de pachete cu produse alimentare pentru angajații Secției reanimare din cadrul IMSP Institutul de Medicină Urgentă (IMU).

La eveniment au participat: rectorul Universității de Stat din Moldova, dr. conf. univ., Igor Șarov, preotul Bisericii „Întâmpinarea Domnului”, Octavian Moșin, directorul IMSP Institutul de Medicină Urgentă, dr. hab., Mihail Ciocanu și angajații Secției reanimare a IMSP Institutul de Medicină Urgentă.

Rectorul Universității de Stat din Moldova a mulțumit angajaților Institutului de Medicină Urgentă pentru efortul depus zi de zi în lupta împotriva virusului COVID-19 menționând că aceste acțiuni izvorăsc dintr-o dragoste sinceră față de oameni pentru care comunitatea Universității de Stat din Moldova le este profund recunoscătoare.

În context, dr. conf. univ., Igor Șarov a înmânat scrisori de gratitudine unui grup de angajați ai IMU.

Totodată, Biserica „Întâmpinarea Domnului” în colaborare cu Universitatea de Stat din Moldova vor organiza un pelerinaj la nouă mănăstiri de pe teritoriul Republicii Moldova pentru 50 de angajați ai Institutului de Medicină Urgentă, care luptă împotriva virusului COVID-19.

Acest material a fost scris și redactat de echipa USM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUSM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente