(video) Noul Ford Mustang Mach-E GT s-a dovedit a fi mai puternic și mai rapid decât Mustang GT

Noul Ford Mustang Mach-E GT a fost prezentat în premieră publică la Festivalul de Viteză de la Goodwood și, în același timp, a fost anunțat startul procesării comenzilor pentru modelul electric.

Curios este faptul că mașina în specificație finală este chiar mai puternică decât s-a anunțat anterior, mai puternică decât un Mustang GT cu V8 de 5.0 litri și mai dinamică decât coupeul!

Caracteristici cheie:

  • Este modelul european cu cinci locuri pentru pasageri cu cea mai rapidă accelerație!
  • Dispune de două motoare electrice care conduc individual roțile din față și din spate, combinându-se pentru a produce până la 487 CP și un cuplu maxim de 860 Nm (cu aproape 15% mai mult cuplu decât oferă același Ford GT)! Drept rezultat, este capabil să facă 0-100 km/h în 3.7 secunde și să atingă maxim 200 km/h.
  • Vine cu baterie de 88 kWh, care se poate încărca rapid cu până la 150 kW (10-80% în circa 45 de minute), pentru o autonomie maximă de până la 500 de km în ciclu WLTP.
  • Noul motor sincron cu magnet permanent, răcit cu ulei, montat în spate, atinge cuplul maxim în doar 0.5 secunde, iar împreună cu cel montat pe puntea din față formează un sistem de tracțiune integrală, asigurând independent putere suplimentară, cuplu și tracțiune la roțile din față pentru o accelerație continuă și capacitate sporită de virare.
  • Sistemul de propulsie este configurat pentru a crește progresiv echilibrul spre spate al distribuției cuplului, pe măsură ce șoferii selectează unul din modurile de rulare (Whisper, Active, Untamed), ajustând caracteristicile de conducere între un SUV simpatic cu tracțiune față sau unul dinamic cu tracțiune spate.
  • Doar Mustang Mach‑E GT beneficiază, de asemenea, de un mod exclusiv Untamed Plus. Pe lângă faptul că face direcția mai ascuțită, răspunsul accelerației mai bun, suspensia mai dură, downshifts-uri simulate și un sunet specific, calibrează grupul de propulsie pentru o putere constantă și pentru livrarea cuplului în scenarii repetate cu cerere mare de putere pe o pistă. Modul reglează, de asemenea, comenzile de tracțiune și stabilitate pentru a limita intervenția sistemelor electronice, iar “sunetul motorului” este amplificat și se face auzit chiar și atunci când mașina staționează.
  • Modelul mai dispune standard de suspensia adaptivă MagneRide, reglată în mod special pentru drumurile europene și așteptările clienților locali. Sistemul controlează electronic fluidul magnetoreologic din interiorul amortizoarelor pentru a răspunde în timp real la schimbarea condițiilor de drum și poate regla fără probleme caracterul vehiculului în conformitate cu modul de conducere selectat. Reduce de asemenea semnificativ ruliul.
  • Frânele și anvelopele sunt, de asemenea, unice pentru Mustang Mach-E GT. Ford a lucrat împreună cu Pirelli pentru a dezvolta un model de anvelopă personalizată (245/45 R20), cu un model special al benzii de rulare, pentru a completa puterea suplimentară, cuplul și performanța tracțiunii integrale. Montate pe jante cu o lățime de 8 inci, mai late cu un inci decât cele standard oferite pe Mustang Mach-E, anvelopele unice oferă o aderență excepțională și stabilitate laterală. Discurile de frână față ventilate, marca Brembo, cu diametrul de 385 mm, sunt cele mai mari dintre toate modelele Mustang Mach-E.
  • Mai vine standard într-o specificație Premium, care include: culori unice pentru caroserie (Grabber Blue sau Cyber Orange), arcuri ale roților în culoarea caroseriei, o “grilă de radiator” din policarbonat cu finisaj 3D în Dark Matter Grey, un design unic al barelor de protecție, jante de 20 de inci cu finisaje negre lucioase, un acoperiș vopsit în Shadow Black, corpuri ale oglinzilor retrovizoare în Pillar Black și etriere de frână vopsite în Colorado Red.
  • La interior dispune de: sistemul multimedia SYNC pe un monitor vertical Full HD de 15.5 inci, scaune sport Ford Performance și volan tapițat cu un material moale asemănător pielii, sistem audio B&O cu 10 difuzoare și un subwoofer (560 W), sistem hands-free pentru hayon (portbagaj de 402-1.420 litri). Opțional este un acoperiș panoramic din sticlă.

Livrările noului Mustang Mach-E GT vor începe înainte de sfârșitul anului curent. În Germania, de exemplu, prețul de start îi este de 72.900 de euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/